Bahçeşehir 2. Spor Oyunları başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Bahçeşehir 2. Spor Oyunları başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2017 15:27

18-21 Mayıs tarihleri arasında Antalya Gloria Sports Arena’da düzenlenecek Bahçeşehir Koleji 2. Spor Oyunları’nda yaklaşık 1000 öğrenci, Voleybol, Basketbol, Futbol, Masa Tenisi, Yüzme ve Tenis branşlarında kıyasıya mücadele verecek.

Haberin Devamı

45 ilde 100 kampüs ve 50 bine yakın öğrencisiyle “Kaliteli eğitim her çocuğun hakkıdır" sloganını benimsemesinin yanı sıra öğrencilerine sporculuk ruhu ve spor kültürü de kazandıran Bahçeşehir Koleji; hayata geçirdiği “Spor Oyunları” organizasyonu sayesinde özgüveni yüksek, karar verme yetisi gelişmiş, liderlik vasıfları ön plana çıkan, Türkiye’yi geleceğe taşıyacak nesiller yetiştirmeyi amaçlıyor.

18-21 Mayıs tarihleri arasında Antalya Gloria Sports Arena’da düzenlenecek Bahçeşehir Koleji 2. Spor Oyunları’nda yaklaşık 1000 öğrenci, Voleybol, Basketbol, Futbol, Masa Tenisi, Yüzme ve Tenis branşlarında kıyasıya mücadele verecek.Türkiye’nin dört bir yanından gelen öğrenciler sportif rekabet ile kaynaşma ve birlikte yeni başarılara yelken açma imkanı bulacaklar.

Üç gece dört gün sürecek olan spor şöleninin açılış ve kapanış töreni ünlü sporcuların katılımları ile gerçekleştirilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!