Bahattin Duran Suudi hakemlere eğitim verdi!

Güncelleme Tarihi:

Bahattin Duran Suudi hakemlere eğitim verdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2023 13:01

FIFA kokartlı eski hakem Bahattin Duran, Suudi Arabistan'da hakemlere eğitim verdi.

Haberin Devamı

2009 yılından kariyerinin sonuna kadar FIFA kokartlı eski hakem Cüneyt Çakır'ın yardımcılığını yapan Bahattin Duran, eğitim vermek amacıyla Suudi Arabistan'a gitti.

Suudi Arabistan Futbol Federasyonu, 19 Mart 2023 tarihinde "Elit Hakem Semineri"ini düzenlemeye başladı. 22 Mart'a kadar sürecek olan organizasyona FIFA kokartlı Türk eski hakem Bahattin Duran özel davetli olarak çağrıldı.

Bahattin Duran'ın Suudi yardımcı hakemlere "Ofsayt ve Takım Çalışmaları" konusunda seminer verdiği ve bunun yanı sıra sahada yapılan pratik çalışmalarına katıldığı da öğrenildi.

47 yaşındaki eski hakemin uluslararası arenadaki tecrübelerini de Suudi hakemlere aktardığı belirtildi.

Haberin Devamı

BAHATTİN DURAN KİMDİR?

Bahattin Duran, 26 Eylül 1975 tarihinde İstanbul'un Üsküdar ilçesinde yer alan Kuzguncuk semtinde dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi'nin Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olan Duran, hakemliğin yanı sıra endüstri mühendisliği yapıyordu. 1994 yılında hakemlik kariyerine başlayan 47 yaşındaki futbol insanı, 2003 yılında FIFA kokartı taşımaya hak kazandı. 2009 yılından itibaren Tarık Ongun ile birlikte Cüneyt Çakır'ın yardımcılığını yapan Duran, 15 Haziran 2022 tarihinde hakemliği bıraktığını açıkladı. Eski yardımcı hakemin kariyerinde 1 UEFA Şampiyonlar Ligi finali, 2 Dünya Kupası yarı finali ve 3 Avrupa Şampiyonası bulunuyor.

 

BAKMADAN GEÇME!