Aytemiz Alanyaspor Medipol Başakşehir maçı ne zaman? Maç hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Aytemiz Alanyaspor Medipol Başakşehir maçı ne zaman Maç hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2019 10:35

Süper Lig'İn 10. hafta mücadelesinin ikinci günü, sporseverler Aytemiz Alanyaspor Medipol Başakşehir mücadelesi ile heyecanlanacak. Kritik mücadeleyi Mete Kalkavan yönetecek. Her iki takımın da 3 puan için avantaj sağlamaya çalıştığı karşılaşmaya kısa süre kala maçla ilgili bilgiler merak konusu oldu. Peki, Aytemiz Alanyaspor Medipol Başakşehir maçı ne zaman? Maç hangi kanalda?

Haberin Devamı

Süper Lig'e 10. hafta maçlarıyla devam edilecek. Haftanın en dikkat çeken maçlarından birinde Aytemiz Alanyaspor ile Medipol Başakşehir karşı karşıya gelecek. Maça kısa bir süre kala, müsabakaya ilişkin tarih bilgisi merak konusu oldu. Peki, Aytemiz Alanyaspor Medipol Başakşehir maçı ne zaman?

Medipol Başakşehir, Süper Lig'in 10. haftasında lider Aytemiz Alanyaspor'la deplasmanda karşılaşacak. Geçtiğimiz sezonlardaki iyi grafiğini yakalamak isteyen Turuncu-lacivertli takım, deplasmandan puan ya da puanlarla dönmek istiyor. İşte, Aytemiz Alanyaspor Medipol Başakşehir maçı hakkında ayrıntılar...

Medipol Başakşehir, Süper Lig'in 10. haftasında 2 Kasım Cumartesi akşamı lider Aytemiz Alanyaspor'la deplasmanda karşılaşacak. Bahçeşehir Okulları Stadı'nda saat 17.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek.

Haberin Devamı

Lige kötü bir başlangıç yapan ancak son 7 haftada mağlubiyet yüzü görmeyen turuncu-lacivertliler, haftaya 15 puanla zirvenin 3 puan gerisinde 6. sırada girdi.

Teknik direktör Erol Bulut yönetiminde çok iyi bir sezon geçiren Aytemiz Alanyaspor, 18 puanla lider durumda bulunuyor. Sahasında oynadığı 4 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik alarak iyi bir grafik çizen Antalya temsilcisi, rakibini yenmesi durumuna haftayı yine zirvede tamamlayacak.

 

BAKMADAN GEÇME!