Aysal: Endişelerim, mutsuzluğum var!

Güncelleme Tarihi:

Aysal: Endişelerim, mutsuzluğum var
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2017 17:21

Galatasaray Kulübü eski Başkanı Ünal Aysal, Bipspor'a özel açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Galatasaray Kulübü eski başkanı Ali Tanrıyar'ın cenazesine Ünal Aysal, sarı kırmızılı eski yönetici Emir Sarıgül ile birlikte katıldı. Ünal Aysal, 'Ben bir taraftar olarak Galatasaray'a baktığım vakit endişelerim var, mutsuzluğum var, huzursuzluklarım var. Ama Galatasaray eski başkanı olduğum için en son konuşması gereken kişi benim' dedi.

BÜYÜ BOZULDU TARAFTARIN MESAJINA ALMAK LAZIM
Genel Kurul ve taraftarın erken seçim talebi ile alakalı Ünal Aysal 'Büyü bozulduğu vakit muhakkak o seçimi yapmak lazım. Şu anda besbelli o büyü bozulmuş. Taraftarın yoksa bu kadar reaksiyon göstermesi normal değil. Bu mesajı alıp bunun gereğini yapmak lazım.

BRUMA'NIN ÖNÜNÜ AÇMAK LAZIM BİZ ARDA'NIN AÇMIŞTIK
Spor kulüpleri hareketle ve enerji ile beslenir. Suların durgunlaşmaması lazım. Bruma'yı biz bir yatırım olarak kadromuza kattık. Bruma'yı Geliştirip kulübün kar etmesi adına aldık. Bruma Galatasaray'a son derece faydalı da oldu.

Bu demek değil ki, başka bir kulübe Galatasaray'a para kazandırarak gitmesin. Arda da bu şekilde çok başarılı iken, biz Arda'nın kapısını, önünü açtık ve Avrupa'ya gidip çok başarılı oldu. Bruma'nın önünü kapatmamak lazım. Ama yatırım adına aldığımızı da unutmamak lazım.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!