AXA Sigorta Genel Müdürü Yavuz Ölken: ‘AXAFit’ sportif yaşamı sigortacılığa entegre ediyor

Güncelleme Tarihi:

AXA Sigorta Genel Müdürü Yavuz Ölken: ‘AXAFit’ sportif yaşamı sigortacılığa entegre ediyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2022 07:00

AXA Sigorta yalnızca sektörüne değil sanattan spora toplumsal değerlere de odaklanıyor. ‘L’Union Sigorta Şirketi’ olarak 1892 yılında Türkiye’deki sigortacılık faaliyetlerine başlayan AXA Sigorta, 130 yıldır ‘insanlığın gelişimi adına insanlar için değerli olanı koruma’ amacıyla çalışıyor. AXA Sigorta Genel Müdürü Yavuz Ölken, “Sporun bir yaşam biçimi olarak benimsenmesi için öncü çalışmalar yapıyoruz. AXAFit ürünümüzde olduğu gibi, sunduğumuz sigortacılık ürün ve hizmetlerine dahi sportif yaşamı entegre etmeye çalışıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Türkiye’deki 100. yılını kutlayan AXA Sigorta, özellikle ülkemiz sporuna sunduğu desteklerle son yıllarda adından bahsettiriyor. A Milli Kadın Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ve Altınordu Futbol Kulübü’nün sponsorluklarını üstlenen şirket, gençlerin spora özendirilmesi ve yeni yeteneklerin spora kazandırılması için TVF Lisesi öğrencilerine burs desteği sunuyor. Sporda toplumsal cinsiyet eşitliğinin de savunucusu olan AXA Sigorta, kadın voleybol takımımızın azim dolu hikayesini anlatan Filenin Sultanları: Sebat “En Uzun Yaz” belgeseli ile de ilham veren hikayeleri toplumla paylaşmaya devam ediyor.

ÖDÜLLÜ BELGESEL: EFSANELER

Sanatı toplumsal değerlerin taşıyıcısı olarak gören ve bu değerleri korumak ve gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla da çalışmalar sürdüren AXA Sigorta, geçtiğimiz yılda “Efsaneler” belgeselini izleyiciyle buluşturdu. Tuluhan Tekelioğlu’nun hazırladığı ödüllü belgesel, farklı disiplinlerde başarılı çalışmalarıyla öne çıkan isimleri bir araya getirerek ilham veren hikayelerini aktarıyor.

Haberin Devamı

AXA SiGORTA CEO’SU YAVUZ ÖLKEN: iNSANLIK iÇiN DEĞERLi OLANLARI KORUYORUZ

AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken yaptığı açıklamada, AXA Sigorta’nın ürün ve hizmetleriyle olduğu kadar, toplum, ülke ve gezegen için değer yaratan projelere imza atmaktan da gurur duyduğunu ifade etti. Ölken, şunları söyledi: “Bu topraklarda 130 yıldır devam eden hikayemiz ülkemize verdiğimiz değerin en önemlisi simgesi. Nice fedakârlıklarla kurulan ülkemizin kuruluşuna ve bir ulusun yükselişine tanıklık ettiğimiz 130 yıllık tarihimizde başardıklarımızla da gurur duyuyoruz. Böylesine köklü bir tarihe sahip olmanın getirdiği sorumluluk bilinciyle toplumumuz, ülkemiz ve gezegen için değer yaratmak amacıyla çalışmaya devam ediyoruz. Spora ve sanata sunduğumuz destekler, bu değer yaratma çabamızın en önemli unsurları arasında yer alıyor.

SPOR BiR YAŞAM BiÇiMi OLMALI

Sporun bir yaşam biçimi olarak benimsenmesi ve insan ve gezegen sağlığı için aktif ve hareketli yaşamın gerekliliğine dair farkındalık oluşması için öncü çalışmalar yapıyoruz. AXAFit ürünümüzde olduğu gibi, sunduğumuz sigortacılık ürün ve hizmetlerine dahi sportif yaşamı entegre etmeye çalışıyoruz. Uzun yolculuğumuzda bizlere hayallerini, hayatlarını, sevdiklerini emanet edecek kadar güvenen kıymetli müşterilerimiz ve tüm paydaşlarımızla AXA Sigorta’yı geleceğe taşımak için çalışmaya ve insanlık için değerli olanı korumaya devam edeceğiz.”

Haberin Devamı

AXA SiGORTA SATIŞ VE PAZARLAMA BAŞKANI VE iCRA KURULU ÜYESi FiRUZAN iŞCAN: 130 YILDIR TÜRKiYE iÇiN ÇALIŞIYORUZ

AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşcan, görüşlerini şöyle aktardı: “İşimizin merkezinde ‘koruma’ kavramı yer alıyor. Bu amaç çerçevesinde geliştirdiğimiz ürün ve hizmetlerle tam 130 yıldır müşterilerimizin hayatı, toplumun ilerlemesi, ülkemizin ekonomik kalkınması için değer yaratıyoruz. Farklı ihtiyaç ve beklentilere göre ürün ve hizmetlerimizi şekillendirirken insan odaklı yaklaşımımızı sürdürüyoruz. Ülkemiz için yarattığımız ekonomik değerin ötesine geçmek için gösterdiğimiz kesintisiz çabayla spor, sanat, teknoloji, kadının güçlenmesi, iklim değişikliği, çevre ve eğitim gibi alanlarda da toplumsal kazanımlara yatırım yapıyoruz. 130 yıllık başarı yolculuğumuz boyunca edindiğimiz deneyimler ve müşterilerimizden aldığımız güçle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!