Austria Wien 1-1 Galatasaray / Maç sonucu

Güncelleme Tarihi:

Austria Wien 1-1 Galatasaray / Maç sonucu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2023 19:31

Galatasaray, hazırlık maçında karşılaştığı Austria Wien ile 1-1 berabere kaldı.

Haberin Devamı

Galatasaray, Avusturya'daki ikinci hazırlık maçında Austria Wien ile kozlarını paylaştı.

Mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi. Austria Wien'in golü 49. dakikada Holland'dan gelirken Galatasaray'ın beraberlik golünü 83. dakikada Barış Alper Yılmaz kaydetti.

Austria Wien'de Matteo Meisl 75. dakikada kırmızı kart gördü.

Galatasaray, Avusturya'daki ilk hazırlık maçında Macar temsilcisi Kisvarda'yı 2-0 yenmişti.

Galatasaray karşılaşmaya; Fernando Muslera, Sacha Boey, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Berkan Kutlu, Fredrik Midtsjö, Yunus Akgün, Yusuf Demir, Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz 11'i ile başladı.

Yedeklerde de Batuhan Şen, Leo Dubois, Kaan Ayhan, Emin Bayram, Ali Turap Bülbül, Metehan Baltacı, Dries Mertens, Emre Kılınç, Caner Doğan, Özgür Baran Aksaka, Olimpiu Morutan, Hamza Akman ve Baran Demiroğlu bekledi.

Haberin Devamı

Angelino, Nicolo Zaniolo, Mathias Ross, Sergio Oliveira, Jankat Yılmaz, Efe Akman ve Berk Balaban ise hazırlık maçının kadrosunda yer almadı.

İkinci yarıda Dries Mertens, Olimpiu Morutan, Kaan Ayhan, Emin Bayram, Leo Dubois, Hamza Akman, Baran Demiroğlu, Metehan Baltacı ve Emre Kılınç oyuna girdi.

Austria Wien’in golünü ise 49. dakikada James Holland kaydederken, Galatasaray’ın golünü 83. dakikada Barış Alper Yılmaz attı.

Maçın 75. dakikasında Matteo Meisl, Dries Mertens’e yaptığı hareket sonrasında direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Galatasaray yarın TSİ 19.30'da kamp yaptığı tesislerde Macaristan takımlarından Csakvar ile Avusturya kampının 3. hazırlık maçı yapacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!