Aslan bitti demeden bitmez

Güncelleme Tarihi:

Aslan bitti demeden bitmez
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2019 08:30

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, turun şifrelerini verdi.

Haberin Devamı

Aslan, İstanbul’da alınan 2-1’lik yenilgi sonrası yarın Portekiz’de Benfica’nın karşısına çıkacak. Fatih Terim takımına, “Herkes aklına koysun. Oraya tur için gidiyoruz” dedi.

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunun ilk maçında Türk Telekom Stadyumu’nda ağırladığı Benfica’ya 2-1 mağlup olan Galatasaray, yarın akşam Portekiz’de rövanş karşılaşması için sahaya çıkacak. Lizbon seyahati öncesi takımla bir toplantı yapan teknik direktör Fatih Terim,
“Herkes aklına koysun… Oraya tur için gidiyoruz” dedi. Üst tura çıkması için en az 2 gol atıp rakibini yenmesi gereken G.Saray’da Terim, oyuncularına, “İşimiz zor mu, zor. Rakibimiz güçlü mü, evet. Ancak biz birçok zorluğu aşmış, başarıya ulaşmış bir ekibiz” ifadelerini kullandı.

Tura giden yol baskıdan geçiyor

Haberin Devamı

Tecrübeli hoca sözlerine, “Galatasaray, Avrupa’da kimsenin inanmadığı, ihtimal vermediği birçok sürprize imza attı. Şimdi Portekiz’e de, galibiyet ve tur için gidiyoruz. Bunu herkes aklına soksun” diyerek sözlerine son verdi. Terim,
isteklerini de şöyle sıraladı:

· Maça güçlü bir presle başlamamız gerekiyor.

· İlk golü bulup, erken öne geçerek rakibi baskı altına almayı başarmalıyız.

· İlk maçta pozisyon vermeden gol yedik. Rövanşta basit hataya yer yok.

Nagatomo ve Ndiaye sahaya...

Benfica karşısında sahaya süreceği ilk 11’i de büyük ölçüde netleştiren teknik direktör Fatih Terim’in, Kasımpaşa maçında görev vermediği iki yıldızını sahaya sürmesi bekleniyor. Terim, Kasımpaşa maçında yedek soyundurup mesaj verdiği Ndiaye’yi, 11’de görevlendirecek. Ağrıları nedeniyle Kasımpaşa’ya karşı oynayamayan Nagatomo da sahada olacak. Öte yandan maçı Rumen hakem, Ovidiu Hategan’ın yöneteceği açıklandı.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!