Arsenal PSV Eindhoven maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Şampiyonlar Ligi Arsenal PSV Eindhoven maçı canlı yayın bilgileri

Güncelleme Tarihi:

Arsenal PSV Eindhoven maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda İşte Şampiyonlar Ligi Arsenal PSV Eindhoven maçı canlı yayın bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2023 20:59

Şampiyonlar Ligi Arsenal PSV Eindhoven maçı ile bu akşam iki ekip karşı karşıya geliyor. Şampiyonlar Ligi'nde 2006/07'den bu yana PSV ile ilk kez karşılaşmaya hazırlanan Arsenal, son 16 turu eşleşmesinde rakibine toplam 2-1'lik skorla elenmişti. Şimdi gözler maç saatine çevrildi. Peki Arsenal PSV Eindhoven maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, Arsenal PSV Eindhoven maçı canlı yayın bilgileri

Haberin Devamı

Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Arsenal'i mağlup eden tek takım olan PSV, İngiliz temsilcisine konuk olduğu daha önceki dört resmi karşılaşmayı kazanamadı. 20'nci kez Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeye hazırlanan Arsenal, daha önceki 19 katılımını 1998/99 ve 2016/17 arasındaki 19 sezonda gerçekleştirdi.

Şampiyonlar Ligi gruplarında yer aldığı son 17 sezonda da tur atlayan Arsenal, turnuvaya bu aşamada veda ettiği son sezonda UEFA Kupası finalinde mücadele etmiş ve Galatasaray'a kaybetmişti. 2018/19'dan bu yana ilk kez Şampiyonlar Ligi gruplarına kalan ve toplamda 17'nci kez turnuvada yer alan PSV, Ajax'ın ardından turnuvada en çok maça çıkan Hollanda takımı.

Şampiyonlar Ligi'ndeki son 14 maçını kazanamayan PSV, son galibiyetini Aralık 2015'te CSKA'dan aldı. Hollanda temsilcisi, bu sezon turnuvada boy gösteren 32 takım arasında en uzun galibiyet hasretini yaşayan taraf konumunda. Şampiyonlar Ligi gruplarındaki son sekiz maçını kaybetmeyen Arsenal, bu aşamada daha uzun bir yenilmezlik serisini en son 2003 ile 2006 seneleri arasındaki 17 karşılaşmalık dönemde yaşadı.

Haberin Devamı

Avrupa kupalarında Arsenal formasıyla ilk 11 çıktığı 18 maçta 12 gole katkıda bulunan Bukayo Saka (5 gol & 7 asist), bu gol katkılarının dokuzunu deplasmanda sağladı. İngiliz oyuncu, Emirates Stadyumu'nda ilk 11'de çıktığı altı Avrupa kupası karşılaşmasında sadece bir asist yapabildi.

Arsenal santrforu Gabriel Jesus, Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı ilk maçta Hollanda temsilcisi Feyenoord'un ağlarını havalandırdı. Brezilyalı oyuncu, turnuvada boy gösterdiği beş sezonun dördünde 4+ gol kaydetti. PSV'nin bu sezon Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde oynadığı dört maçta da gol atan Luuk de Jong, turnuvada forma giydiği son dört karşılaşmanın üçünde ağları havalandırdı.

ARSENAL PSV EİNDHOVEN MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? İŞTE CANLI YAYIN BİLGİLERİ

Arsenal PSV Eindhoven maçı bu akşam 22:00'da başlayacak. Mücadele, TV 8.5 kanalından ve EXXEN dijital platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!