Arda Turan, Beşiktaş'a transfer olacak mı? Arda için 'Come to Beşiktaş' yazdı..

Güncelleme Tarihi:

Arda Turan, Beşiktaşa transfer olacak mı Arda için Come to Beşiktaş yazdı..
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2017 07:44

Geçtiğimiz haftadan bu yana Arda Turan'ın, Beşiktaş'a transfer olacağı yönündeki iddialar dün akşam paylaşılan fotoğraflarla birlikte kuvvetlenmeye başladı. Arda Turan'ın sezonun ikinci yarısından itibaren 6 aylık kiralanacağı ve satın alma opsiyonu ile Beşiktaş'a transfer olacağı iddia ediliyor. Peki Arda Turan Beşiktaş'a transfer olacak mı? İşte o iddialar

Haberin Devamı

İlk olarak 3 ay önce anlaşmaya vardığı Vida'ya resmi imzayı attırması beklenen Siyah Beyazlılar Barcelona'nın Türk oyuncusu Arda Turan'ı da her an kadrosuna katabilir.

Beşiktaş'a gelmek istediğini bir kaç ay önce Başkan Fikret Orman'a ileten milli oyuncu için teknik direktör Şenol Güneş'ten olumlu görüş alan transfer komitesi Barcelona'ya Arda'yı kendilerine bedelsiz kiralayıp kiralamayacaklarını sordu.İspanyol kulübünün cevabını yakın bir zamanda vermesi beklenirken ArdaTuran kanadında da ilginç gelişmeler de yaşandı.Türkiye'de bulunan Arda bu gece yakın arkadaşları ve bazı futbolcular ile yemekte bir araya geldi.Yemekten ilk olarak Beşiktaş'ın eski genel menajeri ve yorumcu Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin Arda ile fotoğraf paylaşarak 'Come to Beşiktaş' mesajını yazdı.İlerleyen saatlerde bu kez Arda, Beşiktaş'a transfer olacağı sinyalini verircesine yemekte bulunan Beşiktaş kaptanı Tolga Zengin ile olan fotoğrafını paylaştı ve 'kaptan-can' yazdı.Bu fotoğrafın hemen ardından da Tolga Zengin Arda ile olan fotoğrafını paylaşıp 'kardeşim candır' dedi.

Haberin Devamı

Gece yaşanan bu fotoğraf paylaşmaları Beşiktaşlıları oldukça heyecanlandırırken Arda Turan'ın kısa bir süre içinde Siyah Beyazlı takıma imza atacağı şeklinde yorumlandı. Barcelona kulübü Beşiktaş'ın teklifini kabul etmesi durumunda Arda sezon sonunda satın alma opsiyonlu 6 aylık kiralanacak.

'COME TO BEŞİKTAŞ' bu kez Arda için

Barcelona'da forma şansı bulamayan milli futbolcu Arda Turan'ın Beşiktaş'a geleceği iddiaları giderek güçleniyor. Arda Turan'ın Beşiktaş'a geleceği iddiaları giderek güçleniyor. Son olarak Beşiktaşlı Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin, sosyal medya hesabı üzerinden konuyla ilgili flaş bir paylaşım yaptı. Engin, Arda Turan'la birlikte çektirdiği fotoğrafı hesabı üzerinden paylaşarak, "Come to Beşiktaş... Dileğim." ifadelerini kullanırken, aynı mekanda Beşiktaş kalecisi Tolga Zengin ve Trabzonsporlu Burak Yılmaz'ın da olması dikkat çekti. Arda, Tolga Zengin'le olan bir fotoğrafını Instagram hesabının story bölümünden paylaştı ve "Kaptan" yazdı.

Haberin Devamı

Daha sonra ise Arda'yla birlikte aynı ortamda bulunanlardan arka arkaya paylaşımlar geldi. Tolga Zengin de Arda gibi Instagram hesabının story bölümünden paylaşım yaptı. Daha sonra Burak Yılmaz da bu ikiliye katıldı.

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!