Apex Legends oyuncuları, sunucuların durumundan şikâyetçi

Güncelleme Tarihi:

Apex Legends oyuncuları, sunucuların durumundan şikâyetçi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2021 13:28

Yeni sezon arifesi Apex legends oyuncuları, sunucu sorunlarından şikâyetçi.

Haberin Devamı

Apex Legends, 3 Ağustos’ta 10. Sezonunun gelişini kutlamaya hazırlanıyor. Haliyle kutlamanın hazırlıkları da hummalı bir şekilde geçiyor. Yeni sezonla birlikte yo olmuş bir World’s Edge, dereceli arenalar ve yeni bir ‘legend’ yolda.

Her ne kadar Respawn Entertainment’ın içerik açısından oldukça sıkı çalıştığı ortada olsa da oyuncuların aklında bir soru işareti var. Pek çok oyuncu, onuncu sezonun heyecanının yanı sıra, sunucuların yetersiz kalacak olmasından dolayı endişeli.

Reddit’te bir kullanıcı, oyunun şu an kendisi için oynanılamaz halde olduğunu, sürekli lag ve hata sembolleri gördüğünü söyledi. Kullanıcının paylaşımının altında aynı deneyimi yaşayan oyuncular da şikâyetlerini dile getirdi.

Buradan inceleyebilirsiniz...

Twitter’da sunuculardan yakınan bir diğer oyuncu ise oyunun sunuculara bağlanmasının uzun sürmesi üzerine legend seçim ekranında oyunun kendisini maçtan çıkardığını ve bun üstüne bir de penaltı cezası verdiğini söyledi.

Haberin Devamı

Geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan Apex Legends, geçtiğimiz günlerde Warzone’daki hilecilerden bıkan oyuncuların akınıyla oyuncu kitlesini biraz daha büyütmüştü. Oyuncu sayısının sürekli arttığı varsayarsak hâlihazırda yetersiz olan sunucular, önümüzdeki sezonlarda da benzer sorunlar yaşatmaya devam edecektir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!