Antalyaspor'dan resmi Fernando açıklaması! 'Serbest kalma maddesi...'

Güncelleme Tarihi:

Antalyaspordan resmi Fernando açıklaması Serbest kalma maddesi...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2022 10:16

Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor Asbaşkanı Emrah Çelik, ismi bir çok takımla anılan Brezilyalı orta saha oyuncusu Fernando Martins’in kendi oyuncuları olduğunu ve kamp döneminde takıma dahil olacağını kaydetti.

Haberin Devamı

Süper Lig’de 2022- 2023 sezonun açılış hazırlıklarına gençlerle başlayan Fraport TAV Antalyaspor’da çalışmalar devam ediyor.

Kırmızı beyazlılarda genç futbolcular, futbol sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde yeni sezon antrenmanlarını sürdürürken, kendisini 2 yıllığına Antalyasporlu yapan imzayı atan Ömer Toprak ile A takım oyuncularından Ufuk Akyol ve Bahadır Öztürk de bireysel taktik antrenman gerçekleştirdi.

’3 YERLİ TRANSFER YAPTIK’

Kadroya dahil edilen tecrübeli defans oyuncusu Ömer Toprak ile 3’üncü transferlerini yaptıklarını ifade eden Antalyaspor Asbaşkanı Emrah Çelik, Bu sezon öncesi şuana kadar 3 transfer yaptık ve 3’ü de yerli oyuncular. Ömer Toprak ve Soner Aydoğdu olsun milli takımlarda oynamış, Alperen Uysal da olsun o seviyelere yükselecektir" dedi.

’HAJİ WRİGHT’IN BİZDEN YANA TAVRI VAR’

Takımın yıldız oyuncuları Fernando ve Haji Wright konusunda fikirlerini dile getiren Çelik, transfer iddiaları hakkında ise Fernando konusunda sıkıntımız yok çok şükür. Haji Wright konusunda da oyuncunun bir duruşu var. Bizden yana olan bir duruşu var. Bakalım zaman neyi gösterecek? Ona göre Antalyaspor’un menfaatleri doğrultusunda ne gerekiyorsa yönetim, başkan ve hoca olarak elimizden gelenin en iyisini yapacağız" diye konuştu.

Haberin Devamı



FERNANDO OYUNCUMUZ, KAMPA KATILACAK’

Fernando’nun kendi oyuncuları olduğunu ve kamp döneminde takıma dahil olacağına dikkat çeken Asbaşkan Emrah Çelik, Serbest kalma maddesi var ama bizim bir oyuncumuz. Kamp döneminde takımımıza dahil olacak. Bizim hedeflerimiz var, planlarımız var. Bu doğrultuda transferlerimizi gerçekleştiriyoruz. Yapılan transferler küçük transferler değil. Bir hedefimiz var o doğrultuda o hedeflere doğru yürüyeceğiz" dedi.

’NALDO İLE YOLLAR AYRILDI, BOFFİN KARARI KENDİ VERECEK’

Brezilyalı defans oyuncusu Naldo’nun takımdan ayrıldığını belirten Çelik, kaleci Boffin ile ilgili de son kararın kendisinde olduğunu vurguladı. Boffin’e bir teklikte bulunduklarını söyleyen Emrah Çelik, Fernando ve Haji Wright’ın takımda kalması halinde transferin büyük ihtimalle kapatacaklarını ancak yerli sağ kanat oyuncusu da alabileceklerini sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!