Alex de Souza resmen Antalyaspor'da! 12 yıl sonra Türkiye'ye dönüş...

Güncelleme Tarihi:

Alex de Souza resmen Antalyasporda 12 yıl sonra Türkiyeye dönüş...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2024 16:50

Süper Lig ekibi Antalyaspor, gelecek sezon takımın başında Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza'nın getirildiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Sergen Yalçın ile ayrılık kararı alan Antalyaspor, yeni sezonda takımın başında olacak teknik direktörü resmen açıkladı.

Akdeniz ekibi, Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex de Souza ile anlaşıldığını duyurdu.

Teknik direktörlük kariyerinde Sao Paulo U20 takımı ile Avai'yi çalıştıran 46 yaşındaki Alex, yeni sezonda Antalyaspor'da görev yapacak.

12 YIL SONRA DÖNÜYOR

Alex de Souza, Fenerbahçe'den 2012 yılının Ekim ayında ayrılarak ülkesine dönmüştü.

YARDIMCISI MEHMET AURELIO

Alex de Souza'nın yardımcı antrenörünün Türkiye'de iz bırakan Brezilya asıllı Türk futbolcu Mehmet Aurelio olacağı belirtiliyor.

ALEX DE SOUZA: HAZIR MISIN ANTALYA?

Alex de Souza, kulübün sosyal medya hesabından taraftara şu ifadelerle seslendi:

2004 yılında Türkiye'ye ilk adımımı attım. Hem sportif hem bireysel anlamada hayatımın en harika anılarını biriktirdim. Ve bugün 20 sene sonra Antalyaspor için Türkiye'ye yeni anılar eklemek için geri dönüyorum. Bu sefer saha kenarında Antalyaspor'un teknik direktörü olarak. Hazır mısın Antalya? Ben geliyorum. Seversin!

Haberin Devamı

SERGEN YALÇIN'DAN VEDA

Son karşılaşmada Antalyaspor yönetimi, Sergen Yalçın'a plaket takdim etti. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, güzel bir maç olduğunu belirterek, “Hedefsiz olan iki takımın oynamasına rağmen seyir zevki seyir zevki veren, pozisyonlu, mücadele gücü yüksek kazanmak isteyen iki tane takım güzel bir oyun oynadılar. Bizim için önemli tarafı son iç saha maçımızı oynadık. Bugün kazanmak istiyorduk. Yani en azından iyi bir final yapıp kapatalım dedik. O açıdan bizim için çok değerli bir müsabakaydı, kazanmak ayrı bir sevinç oluşturdu. Hepimiz de mutlu olduk” diye konuştu.

BAŞKAN DAHA ÖNCE DOĞRULAMIŞTI

Antalyaspor'un Başkanı Sinan Boztepe, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek ve adı Beşiktaş ile anılan teknik direktör Sergen Yalçın ile anlaşılamaması durumda, listelerinde bulunan 6-7 teknik direktörden birinin de Fenerbahçe'nin eski yıldız oyuncusu Alex de Souza olduğunu söylemişti.

Haberin Devamı

ANTALYASPOR TARAFTARI HEYECANLI

Öte yandan Antalyaspor'un köklü taraftar grubu 07 Gençlik, sosyal medya hesabından "Hoş geldiniz Alex De Souza ve Mehmet Aurelio, birlikte harika işler başaracağımıza inanıyoruz" paylaşımında bulunmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!