Antalyaspor'dan Isaac Sackey'e dava!

Güncelleme Tarihi:

Antalyaspordan Isaac Sackeye dava
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2020 21:11

Fraport TAV Antalyaspor’un, Aytemiz Alanyaspor’a 4-0 yenilerek Ziraat Türkiye Kupası’na yarı finalde veda etmesinin ardından yapılan paylaşım FTA Antalyaspor cephesinden büyük tepki aldı.

Haberin Devamı

Alanyasporlu Isaac Sackey'nin Türkiye Kupası'nda Antalyaspor'u farklı geçtikleri maç sonrası Instagram hesabından paylaşıp sildiği fotoğraf için Antalyaspor'un hukuki yollara başvuracağı belirtildi.

Instagram’ın hikaye paylaşımından takipçileri ile bir fotoğrafı paylaşan Sackey’e FTA Antalyaspor taraftarları büyük tepki gösterdi. Sackey, yine Instagram hesabından Antalyaspor camiasından özür diledi ve paylaşımını kaldırdı.

ALANYASPOR SESSİZ KALDI

Sackey’in skandal paylaşımı kaldırılmasına rağmen Aytemiz Alanyaspor cephesi  olaya sessiz kaldı. Antalyaspor taraftarları, aynı ilin iki takımının mücadelesinden sonra yapılan paylaşımlar nedeniyle Alanyaspor’un özür mesajı içeren herhangi bir açıklama yapmaması da tepkilerin artmasına neden oldu.

Antalyaspor’un yaşanan bu olaylardan sonra bonservisi Alanyaspor’da bulunan futbolcu Isaac Sackey’e dava açacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

 

Süper Lig’in dönüşü şerefine, Misli.com’dan herkese 5 TL hediye, hemen katıl!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!