Anadolu Efes Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Anadolu Efes Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2017 14:35

Anadolu Efes, İspanya deplasmanında  Lacivert-beyazlı takım, THY Avrupa Ligi'nin son haftasında İspanya'nın Real Madrid ekibiyle bu akşam deplasmanda karşı karşıya gelecek. Peki Anadolu Efes Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi'nin 30. ve son hafta maçında bu akşam deplasmanda İspanyol ekibi Real Madrid'le karşılaşacak. Basketbol THY Avrupa Ligi'nde play-off'ta Fenerbahçe Panathinaikos Superfoods'la, Anadolu Efes ise Olympiakos'la eşleşti. Avrupa Ligi'nin son haftasında Baskonia'nın Zalgiris'e yenilmesiyle play-off'ta Fenerbahçe normal sezonu 5, bir maçı eksik Anadolu Efes ise 6. bitirmeyi garantiledi. Play-off'ta Fenerbahçe Panathinaikos Superfoods'un,

Anadolu Efes Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Anadolu Efes Real Madrid maçı saat 22:00'da başlayacak. Wizink Center'da oynanacak karşılaşma beIN Sports 3'ten naklen yayınlanacak.     

Anadolu Efes ise Olympiakos'un rakibi oldu  

THY Avrupa Ligi'nde iki hafta önce play-off'a kalmayı garantileyen Anadolu Efes, 17 galibiyet, 12 yenilgiyle 6. sırada yer alıyor. Ligde 22 galibiyet, 7 mağlubiyeti bulunan Real Madrid ise liderliği garantiledi. Real Madrid ile 26. maç Anadolu Efes, Real Madrid ile 26. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce Avrupa kupalarında oynanan 25 maçta Anadolu Efes, 7 galibiyet, 18 mağlubiyet elde etti. Öte yandan THY Avrupa Ligi'nde Anadolu Efes ile Real Madrid arasında oynanan 23 karşılaşmada lacivert-beyazlılar 6 galibiyet ve 17 yenilgi aldı.                     

Haberin Devamı

Avrupa'da 586. randevu                   

 Anadolu Efes, bu akşam Avrupa kupalarında 586. randevusuna çıkacak. Lacivert-beyazlılar, bugüne kadar Avrupa kupalarında oynadığı 585 karşılaşmada 331 galibiyet alırken, 254 de yenilgi yaşadı. Normal sezonun son haftasında İspanyol temsilcisi Baskonia'nın sahasında Litvanya ekibi Zalgiris'e 84-79 yenilmesiyle, Fenerbahçe ve Anadolu Efes'in sıralamaları kesinleşti.  

Fenerbahçe, böylelikle normal sezonu 5. sırada bitirerek, play-off'ta 4. basamaktaki Yunan temsilcisi Panathinaikos Superfoods'un rakibi oldu. Ligde son maçını bugün oynayacak Anadolu Efes ise normal sezonu 6. sırada bitirmeyi garantiledi. Böylelikle Anadolu Efes, bir başka Yunan ekibi Olympiakos'la eşleşti.    

Haberin Devamı

THY Avrupa Ligi'nde bu akşam oynanacak Real Madrid-Anadolu Efes maçının ise bir önemi kalmadı. Anadolu Efes kazanırsa, normal sezonu Fenerbahçe'yle 18'er galibiyetle tamamlayacak. Fenerbahçe, ikili averajda Anadolu Efes'in önünde olduğu için sezonu 5. bitirecek. Real Madrid'in galip gelmesi durumunda ise Baskonia ile Anadolu Efes'in puanları eşit olacak. Ancak ikili averajda Baskonia'nın önünde bulunan lacivert-beyazlılar, sezonu 6. tamamlayacak. Öte yandan, THY Avrupa Ligi'nde play-off'ta 3. eşleşme de belli oldu. Baskonia, son şampiyon CSKA Moskova'yla eşleşti. Son eşleşme ise bugün oynanacak Darüşşafaka Doğuş-Kızılyıldız MTS maçından sonra belli olacak. Bu maçın galibi de normal sezonun lideri Real Madrid'le play-off'ta karşılaşacak.     

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!