Anadolu Efes Kızılyıldız Euroleague maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri

Güncelleme Tarihi:

Anadolu Efes Kızılyıldız Euroleague maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda İşte canlı yayın bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2023 12:38

Anadolu Efes Kızılyıldız maçı ile iki takım Euroleague mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Avrupa arenasındaki 812. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, bugüne kadar Avrupa kupalarında oynadığı 811 karşılaşmada 460 galibiyet ve 351 yenilgi aldı. Anadolu Efes ile Kızılyıldız, Avrupa kupalarında bugüne kadar 18 kez karşılaşırken, Anadolu Efes 12 galibiyet ve altı mağlubiyet aldı. İki ekip arasında FIBA organizasyonlarında oynanan dört maçta Anadolu Efes iki galibiyet ve iki mağlubiyet elde ederken, Turkish Airlines Euroleague’de iki takım arasında oynanan 14 karşılaşmada Anadolu Efes 10 galibiyet ve dört mağlubiyet elde etti. Şimdi gözler maç saatine çevrildi. İşte canlı yayın bilgileri

Haberin Devamı

Turkish Airlines Euroleague’in 10. haftasında Anadolu Efes Sırbistan’ın Partizan takımını Sinan Erdem Spor Salonu’nda 100-94 mağlup etmiş, Kızılyıldız ise İtalyan ekibi EA7 Emporio Armani Milan takımına evinde 93-71 yenilmişti. Euroleague’de 10. haftanın ardından Anadolu Efes beş galibiyet ve beş mağlubiyet ve averaj ile 11., Kızılyıldız da üç galibiyet ve yedi mağlubiyet ile 16. sırada yer alıyor.

ANADOLU EFES KIZILYILDIZ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Turkish Airlines Euroleague 11. hafta maçında 1 Aralık 2023, Cuma günü Sırbistan’ın Kızılyıldız takımına konuk oluyor. Stark Arena’da oynanacak olan karşılaşma TSİ 22:00’de başlayacak ve S Sport ekranlarından naklen yayınlanacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!