"Anadolu Efes - Barcelona" iddaa'da Günün Fırsatı oldu! TEK MAÇ'ta öne çıkan...

Güncelleme Tarihi:

Anadolu Efes - Barcelona iddaada Günün Fırsatı oldu TEK MAÇta öne çıkan...
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2019 10:50

4 numaralı koltuk için kritik önem arz eden "Anadolu Efes - Barcelona" karşılaşması, iddaa tarafından "Günün Fırsatı" olarak ilan edildi ve MBS1 yapıldı! Misli.com'da TEK MAÇ oynayabileceğiniz maç öncesi öne çıkanlara göz atalım...

Haberin Devamı

Anadolu Efes

- İspanya'daki maça hızlı başlayan Anadolu Efes, ikinci yarıda ise sadece 15 sayı atıp sahadan 15 sayı farkla mağlup ayrılmıştı.

- İstanbul'da oynadıkları son 6 Euroleague maçında fire vermediler!

Barcelona

- Geçtiğimiz hafta Real Madrid'i deviren Barcelona, 4 numaralı koltuk için iddiasını devam ettirdi.

- El Clasico zaferi sonrası UCAM Murcia deplasmanında kaybetmelerini kimse beklemiyordu. Dengesiz bir görüntüye sahipler, Euroleague'deki son 4 deplasmanın 3'ünü kazandılar ama öncesinde de 3 yenilgi almışlardı.

BU İSTATİSTİKLERE DİKKAT!

- Anadolu Efes, bu sezon Euroleague’de oynadığı 12 iç saha maçının 10’unu kazanmayı başardı (MS 1)

- İki ekip arasında oynanan son 4 maçın 3’ünde bu maç için toplam sayı limiti aşıldı (Toplam Sayı ÜST)

Haberin Devamı

MİSLİ.COM ÜYELERİ BOL SAYI BEKLİYOR! 

Euroleague’de her iki ekip için de sıralama açısından büyük önem taşıyan maçta Misli.com üyeleri, iki tercihi ön plana çıkarmış durumda. Bu iki tercihten ilki toplam sayı limiti olan 156.5’un geçileceği yönünde 1,70’lik oranıyla ÜST ve ikincisi Anadolu Efes’in maçın her iki yarısında açılan handikapları geçeceği yönünde 2,25’lik oranıyla İY/MS 1/1.

Anadolu Efes - Barcelona iddaada Günün Fırsatı oldu TEK MAÇta öne çıkan...

MİSLİ.COM YAZARI CAN ÖZAY NE DİYOR? 

Anadolu Efes’in mutlaka kazanması gereken bir maç olacak. Normal sezonu 4. sırada tamamlamaları için hata yapmamaları gerekiyor. Aksi takdirde Barcelona kazanırsa, Anadolu Efes’in 4.sırayı yakalaması pek mümkün olmayacak. İspanya’daki maçı da Barcelona’nın kazandığını hatırlatmak gerekiyor. 

Bu stresli ortamda Ergin Ataman ve öğrencileri için normal sezonun en ciddi sınavı olacak. Son dönemde vites artıran Larkin. Takımın istikrarlı ismi Moerman ve yükselen yıldız Micic ile bütün kozlarını kullanmak isteyeceklerdir. 

Barcelona’nın kadrosu oldukça değerli olmasına ve El Clasico’yu kazanıp İstanbul’a gelmelerine rağmen Pesic’in inatçı ve modern basketbolunun yeni ilkelerini kolay kolay kabul etmesiyle takımın el freni olabilir. Claver’e dakika vermesi Anadolu Efes’in işine gelebilir. Az hata yapanın kazanacağı maçta, ev sahipliği avantajı ile Anadolu Efes’i galibiyete daha yakın görüyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!