Altınordulu gençler fitbol dergi ile buluştu

Güncelleme Tarihi:

Altınordulu gençler fitbol dergi ile buluştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2017 15:27

Altınordu Futbol Kulübü’nün Özkaynak Düzeni’nin U11’den A Takım’a kadar yaklaşık 200 genç futbolcusu, “Fitbol Dergi ile Futbol Sohbetleri” panelinde buluştu.

Haberin Devamı

Ülker’in katkılarıyla düzenlenen panelin öncesinde eski milli futbolcu Tuncay Şanlı, Lig Radyo Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ayan, spor yazarı Hakan Can ve Fitbol Dergi ekibi, Altınordu Futbol Kulübü’nün Torbalı ve Kuşadası tesislerini gezdiler.

Altınordu Özkaynak Düzeni’ni oluşturan U11, U12, U13, U14, U15, U16, U17, U19 ve A Takım futbolcuları, teknik ekipleri, antrenörler ve kulüp profesyonelleri, “Tempo, Coşku, Haydi Altınordu” sloganı ile Kuşadası’nda yapılan panelde bir araya geldiler. Elif Bekfelavi’nin moderatörlüğünü yaptığı ve Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan’ın da konuşmacılar arasında yer aldığı panelde Tuncay Şanlı, Mehmet Ayan ve Hakan Can genç futbolculara deneyimlerini aktardılar.

Tuncay Şanlı yurtdışında futbol oynadığı günlere dair anılarını aktarırken genç futbolculara dil, iletişim ve çalışmanın önemini anlattı. Lig Radyo Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ayan genç oyunculara bugünün futbolunu takip etmeleri ve ellerindeki fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeleri öğüdünde bulunurken, futbol yazarı Hakan Can ise dürüst oyunun önemini vurguladı. Mehmet Seyit Özkan’ın Altınordu Özkaynak Düzeni’nin kuruluş hikayesi ve sisteminin önemini anlattığı panel futbolcuların soruları ile sona erdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!