Altınordu Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte müsabakanın tüm ayrıntıları

Güncelleme Tarihi:

Altınordu Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda İşte müsabakanın tüm ayrıntıları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2021 21:57

TFF 1. Lig'den Süper Lig'e yükselecek son takımın belli olacağı play-off etabında yarı final heyecanı, oynanacak Altınordu - Samsunspor maçıyla sürecek. Bu sezon 26. kez uygulanan play-off'ta; Samsunspor ile Altınordu da yer alırken maçın ayrıntıları merak konusu oldu. Peki, Altınordu Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haberin Devamı

 

Altınordu - Samsunspor maçı için heyecan dorukta. Hem iki takımın taraftarları hem de daha pek çok futbolsever bu kritik müsabakanın; tarihi, saati ve yayıncı kanalını merak ediyor. İşte, Altınordu - Samsunspor maçı hakkında tüm bilgiler...

Altınordu ile Yılport Samsunspor, 18 Mayıs Salı günü saat 18.00'de Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda karşılaşacak. Maç TRT ekranlarından naklen yayınlanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, Altınordu-Yılport Samsunspor müsabakasını Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Bu seride finale çıkacak ekip, 22 Mayıs Cumartesi günü saat 21.00'de Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'ndaki müsabakayla belli olacak. İki tam arasında bu sezon ligde oynanan karşılaşmalar 1-1 ve 0-0 eşitlikle tamamlanmıştı.

BAKMADAN GEÇME!