Alex Sandro'ya transfer teklifi

Güncelleme Tarihi:

Alex Sandroya transfer teklifi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2017 11:26

Juventus genel menajeri Giuseppe Marotta, İtalyan basınına yaptığı açıklamalarda takımın Brezilyalı sol beki Alex Sandro'ya teklif geldiğini açıkladı.

Haberin Devamı

İtalya Serie A'yı bu yıl da şampiyon olarak tamamlayan Juventus'ta Alex Sandro'nun transferi gündemde. Sol bekte başarılı bir performans gösteren oyuncuyu bir dönem Juventus'u da çalıştıran, şu anda da Chelsea'nin başında olan Antonio Conte'nin bizzat istediği iddia edilirken, Juventus genel menajeri Giuseppe Marotta takım ismi vermese de oyuncuya teklif geldiğini açıkladı.

Corriere dello Sport'a konuşan Marotta, Brezilyalı oyuncu için azımsanmayacak bir teklif aldıklarını belirtti. Takımdaki hiçbir oyuncuyu satmak istemediklerini söyleyen Marotta, direk olarak takımdan ayrılmak istemeyen bir oyuncuyu göndermeyeceklerinin altını çizdi. Marotta, şu anda takımdan ayrılmak istediğini belirten bir oyuncunun olmadığını da sözlerine ekledi.

Marotta'nın bahsettiği üzere Juventus'tan ayrılmak istemesi halinde Chelsea'nin yolunu tutması beklenen Sandro'nun İtalyan basınındaki iddiasına göre bonservis bedeli 26 milyon euro olarak gösterildi. Ayrıca, Chelsea'nin Juventus'un stoperi Leonardo Bonucci ile de ilgilentiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Bu sezon Juventus forması ile ligde 27 maça çıkan 26 yaşındaki Sandro, 3 gol atıp 4 de asist yaptı. (Eurosport)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!