Alanyaspor'da Fatih Tekke'den istifa açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Alanyasporda Fatih Tekkeden istifa açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2023 17:11

Trendyol Süper Lig'in 14.haftasında sahasında ağırladığı Konyaspor ile 2-2 berabere kalan Alanyaspor'da teknik direktör Fatih Tekke'den maç sonrsı istifa açıklaması geldi.

Haberin Devamı

Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 14.haftasında sahasında ağırladığı Konyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, göreve geldiklerinden beri duygusu en iyi maç oynadıklarını belirterek, "Sadece sonuç bizi üzdü. Onun haricinde bir ilk yarı ki ön olan baskılara bir on, on beş dakika istediğimiz gibi olmadı. Ama diğerinde rakibin kalemize gönderdiği top sayısı çok az. Bizim çok denemelerimiz oldu. Üçüncü bölge problemlerimiz devam ediyor hala. Ama genel hatlarıyla oyuncularıma bu tip durumlar bu duyguyu göstermek fiziksel olarak duygusal çok önemliydi.2 puan kayıp diyebiliriz, fakat kazandığımız şeyler ilerleyen haftalarda kazanacağımız çok şeye mal olacak diye düşünüyorum. Oyuncularıma teşekkür ederim. Taraftarımızdan özür dilerim iki puan kaybettik. 3 puan olarak bizim olması gerekiyordu. Futbol böyle bir şey. En küçük hatayla cezalandırılıyorsunuz. Genel hatlarıyla bugün takımımdan çok memnunum" diye konuştu

İstifa açıklaması

Geçen maçtan sonra istifa sinyali tarzında bir açıklamanız olmuştu, son durum nedir? Sorusuna Tekke, "Düşüneceğim demiştim. Öyle bir şey söylemedim. Düşündüm ve bugünkü özellikle geçen hafta maça kadarki hafta boyunca çok iyi çalıştılar. Bugün de hemen hemen her şeyi yaptılar. Çok düzenli ve duygusu çok üst düzey bir maç oynadılar. Skor böyle olunca bir sorulara muhatap olmak gayet doğal. Böyle bir şey söylemedim" ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı

Hakan Keleş: Deplasmanda alınan 1 puan iyidir

Maçın ardından düzenlenen bası toplantısında konuşan Konyaspor teknik direktörü Hakan Keleş, sahaya kazanmak için çıktıklarını belirterek biraz dengeli bir maç olduğunu kaydetti.

Deplasmanda alınan 1 puanın iyi olduğunu dile getiren keleş, “Galip gelip çıkışımızı devam ettirmek isterdi. Rakip kazanabilirdi ama bizde kazanabilirdik. Birer puanı paylaşmak bizim için iyi oldu. 20 gün içerisinde çok yoğun bir program var, onun biraz sıkıntılarını çekeceğiz gibi görünüyor. Sakat var, problemli oyuncularımız. Deplasmanda alınan bir puan bizim için iyi. Takım iki kez geriye düşmesine rağmen verdiği tepki önemliydi. Buradan deplasmanda kazanılan 1 puan artı olarak görüyoruz” diye konuştu.

"Buraların takımı değiliz"

Takıma transfer yapılacağını ama şu anki gündemlerinin o olmadığının altını çizen keleş, “Takımı bir an önce toparlayıp biraz daha yukarılara çıkabilmek. Tek düşüncemiz bu. Elimizdeki oyuncuların verimini arttırmak, performansını yükseltmek. Şu anki düşüncemiz o. Zaten ödemelerle yapılıyor başkanımız geldiğinden beri, hep olumlu bir hava var. Kimsenin şüphesi olmasın, Konya büyük bir camia zaten. Bunun da üstesinden geleceğiz. Buraların takımı değiliz. Kötü bir periyot geçirdik ama yavaş yavaş toparlanıyoruz” ifadelerine yer verdi.

"Her oyuncumuz değerli"

Rakibin de kendilerinin de temaslı bir oyun oynamaya çalıştığını belirten Keleş, “Deplasmanda tabii ki rakibin gösterdiği coşku, mücadeleden fazla bizim de göstermemiz gerekiyordu. Oyuncuların bugün onu gösterdiklerini düşünüyorum ben. Bugün oyuncularımın gösterdikleri emek, coşku, mücadele, ikili mücadelelerdeki performanslar zaman zaman kötü olsa da memnunum. Geldiğimizden beri takımda bu direnci görebiliyorum. Her oyuncu bizim için değerli. Bu durumdan onlarla birlikte çıkacağız. Kararımız transfer döneminde ortaya çıkacak. Muhammet Demir, ocak ayı denildi. Tam idmanlara katılması bir ayı bulabilir. Gökhan Töre de 3 hafta sonra sahalara dönecek” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!