Alanyaspor-Sivasspor maçı ne zaman? İşte müsabaka bilgisi

Güncelleme Tarihi:

Alanyaspor-Sivasspor maçı ne zaman İşte müsabaka bilgisi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2022 16:52

Alanyaspor ile Sivasspor kupada karşı karşıya gelecek. Sivasspor ile Alanyaspor oynayacakları karşılaşma ile birlikte Türkiye Kupası'nda 4. kez birbirlerine rakip olacak. Daha önce oynanan 3 karşılaşmada 1 defa Sivasspor, 1 kez de Alanyaspor galip gelirken, 1 maç ise beraberlikle sona ermişti. Kupada oynanan müsabakalarda Sivasspor 5 defa rakip fileleri havalandırırken, Alanya temsilcisi de 3 gol attı. Peki, Alanyaspor-Sivasspor maçı ne zaman?

Haberin Devamı

DG Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Aytemiz Alanyaspor’a konuk olacak. Yiğidolar, çift maç eleme usulüne göre oynanacak mücadeleden galip ayrılarak sahasında oynayacağı rövanş maçına avantajlı skorla çıkmayı planlıyor. İşte, Alanyaspor-Sivasspor maçı hakkında bilgiler...

MAÇ NE ZAMAN?

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Sivasspor, 20 Nisan'da saat 20.30'da Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda Alanyaspor ile karşılaşacak.

SİVASSPOR BU ETABA NASIL GELDİ?

Yiğidolar, Türkiye Kupası serüvenine 5. turdan başladı. Sivas temsilcisi, 5. Turda MKE Ankaragücü'nü 2-1 yenerek son 16 turuna çıktı. Bu turda ise kırmızı-beyazlılar, deplasmanda Bandırmaspor mücadelesini 4-2 kazanarak çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde Karagümrük'ü 1-0'la geçen Yiğido, yarı finale adını yazdırmayı başardı. Tarihinde bu kupayı henüz müzesine götüremeyen Sivasspor, bu sene kupa hasretine son vermeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

ALANYASPOR'UN SERÜVENİ

Alanyaspor, kupa macerasına 4. turdan başladı. Bu turda Osmaniye FK'yı 6-0 ile geçen Alanya, 5. Tur'da Mardin 1969'u 5-0 yenerek tur atladı. Alanya ekibi, son 16 turunda ise Adana Demirspor karşısında 4-2 galip gelerek çeyrek finale kaldı. Çeyrek finalde ise Gaziantep FK'yı 2-1 yenerek yarı finale adını yazdırdı.

ALİ ŞANSALAN YÖNETECEK

Alanyaspor ile Sivasspor arasında oynanacak mücadeleyi hakem Ali Şansalan yönetecek. Şansalan'ın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Hakan Yemişken yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Adem Cinek olacak.

BAKMADAN GEÇME!