Alanyaspor BB Erzurumspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Alanyaspor BB Erzurumspor maçı saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2021 15:30

Süper Lig'in 41. hafta mücadelesinde iki takım karşı karşıya geliyor. Alanyaspor ile BB Erzurumspor arasında oynanan üç Süper Lig maçında galibiyetler paylaşılırken, bu statta oynanan tek karşılaşmayı ev sahibi ekip kazandı. Alanyaspor, BB Erzurumspor'u konuk ettiği iki resmi maçta da rakibini toplam 6 gol atarak mağlup etti. Süper Lig'de üç maçtır sahadan puansız ayrılan BB Erzurumspor bu karşılaşmayı kazanamazsa ligden düşecek. Şimdi gözler bu akşam oynanacak mücadeleye çevrildi. Peki Alanyaspor BB Erzurumspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Haberin Devamı

Alanyaspor, Süper Lig'in 41. haftasında Erzurumspor'u konuk ediyor.

İLK 11'LER

Alanyaspor: Serkan, Moubandje, Juanfran, Tzavellas, Caulker, Berkan Kutlu, Efkan Bekiroğlu, Siopis, Efecan, Davidson, Mustafa Pektemek

BB Erzurumspor: Szumski, Gökhan, Osman, Schwechlen, Butko, Buğra, Omolo, Rashani, Emrah, Obertan, Gomes

Son üç Süper Lig maçında gol atamayan Alanyaspor, lig tarihinde daha uzun bir kuraklığı sadece bir kez yaşadı. Deplasmanda çıktığı son üç Süper Lig maçının ikisini kazanan BB Erzurumspor, bu galibiyetleri alırken rakip filelere üçer gol gönderdi. Erzurum ekibinin son altı dış saha maçında da karşılıklı goller atıldı. Süper Lig'e bu sezon yükselen takımlara rakip olduğu son üç maçı kazanamayan Alanyaspor, daha önceki iki karşılaşmada puan kaybetmemiş ve gol yememişti. Süper Lig'de attığı son 16 golün dokuzunu kafayla bulan Alanyaspor, önceki 39 golün sadece üçünü bu şekilde kaydedebilmişti.

Haberin Devamı

Alanyaspor'un Süper Lig'de attığı son dört golün üçünü kaydeden ve bu sezon toplamda yedi gole ulaşan Mustafa Pektemek, rakip filelere daha fazla golü en son 2011/12 sezonunda Beşiktaş formasıyla gönderdi. Sezonun ilk yarısında oynanan maçta BB Erzurumspor filelerini havalandıran Emrah Başsan, Süper Lig kariyerinde sadece iki rakibine sezonun her iki yarısında da gol atmayı başardı. Bu sezon Süper Lig'de attığı gollerin tamamını oyuna sonradan girdiği maçlarda kaydeden oyuncular arasında rakip fileleri en fazla havalandıran iki isimden biri Oltan Karakullukçu.

 

ALANYASPOR BB ERZURUMSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Alanyaspor BB Erzurumspor maçı bu akşam 20:30'da başlayacak. Karşılaşma beIN CONNECT kanalından canlı olarak yayınlanacak.

100 TL oyna, 100 TL kazan! Yeni üyelere özel, hemen Misli.com'a üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!