Akhisarspor 2-2 Kayserispor

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2019 10:26

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Akhisarspor, Spor Toto Akhisar Stadyumu'nda Kayserispor'u konuk etti. Taraftarı karşısında Süper Lig'deki son maçına çıkan Akigolar, Hikmet Karaman'ın öğrencileriyle 2-2 berabere kaldı ve seyircisine 1 puanla veda etti.

Haberin Devamı

Akhisarspor, seyircisine 1 puanla veda etti!

Karşılaşmaya hızlı başlayan deplasman ekibi Kayserispor oldu.

Topa hakim ve baskılı bir oyun ortaya koyan sarı-kırmızılılar, 23'üncü dakikada Chery ile de müsait bir pozisyondan yararlanamadı. Ceza sahası içinde topla buluşan Hollandalı, kaleciyi de çalımladı ama sonrasındaki vuruşu çizgiden çıkartıldı.

İlk yarının ikinci bölümünde oyuna dengeyi getiren ev sahibi Akhisarspor, aradığı golü 37'nci dakikada Regattin ile buldu ve devre de bu skorla sona erdi.

Kayserispor, ikinci yarıya da etkili başladı. Arka arkaya pozisyonlar bulan Hikmet Karaman'ın ekibi, aradığı golü de 61'inci dakikada Kravets ile buldu.

Beraberlik golü sonrası kontrol Akhisarspor'a geçti. Cikalleshi, Manu ve Serginho ile etkili olan Akigolar, 80'inci dakikada Hollandalı golcüsü Manu ile 2-1 öne geçti.

Haberin Devamı

Herkes maç bu skorla sona erecek derken, 90+3'te Kucher'in vuruşunda Gyan'a çarpan top ağlara gitti ve maç 2-2 sona erdi.

Akhisarspor 2-2 Kayserispor

Maçtan dakikalar (İlk yarı) 

6. dakikada Kravets’in ara pasıyla bir anda kaleci ile karşı karşıya kalan Deniz’in ceza sahası içi sağ çaprazdan orta şut karışımı vuruşunda meşin yuvarlak yandan dışarıya çıktı. 

19. dakikada Akhisarspor atağında Barbosa’nın ara pasıyla müsait pozisyonda topla buluşan Eray’ın ceza sahası yayının hemen sağından yaptığı aşırtma vuruşta meşin yuvarlak az farkla direğin üstünden dışarıya gitti. 

23. dakikada Şamil savunmanın arkasına attığı pasta ceza sahası içerisinde topla buluşan Chery’nin kaleci Fatih’i de geçerek kaleye gönderdiği topu son anda çizgi üzerinde Caner kornere çeldi. 

38. dakikada Kadir’in ceza sahası içi solundan yerden ortaladığı topa altıpas içerisinde Regattin’in bekletmeden vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu. 1-0 

40. dakikada Akhisarspor atağında Barbosa'nın ceza sahası dışı hafif sol çaprazdan kaleye gönderdiği sert şutta kaleci Muammer, son anda uzanarak meşin yuvarlağı kornere çeldi. 

Haberin Devamı

Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı. 

52. dakikada sağ çaprazdan ceza sahasına giren Serginho'nun altıpasın hemen dışından yerden çektiği şutta top dışarı çıktı. 

53. dakikada konuk ekip beraberlik golüne yaklaştı. Ceza sahasında yaşanan karambolde savunmanın uzaklaştırmak istediği topla buluşan Kravets, şutunu çekti. Meşin yuvarlak direğe çarparak oyun alanına döndü. 

60. dakikada Akhisarspor etkili geldi. Hızlı gelişen atakta Barbosa'nın pasıyla topla buluşan Cikalleshi, meşin yuvarlağı topuk pasıyla Serginho'nun önüne bıraktı. Serginho'nun şutunda, top az farkla dışarı gitti. 

61. dakikada İstikbal Mobilya Kayserispor beraberliği yakaladı. Sakıb Aytaç'ın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Kravets, sol çapraz pozisyonda yerden düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-1 

Haberin Devamı

80. dakikada Akhisarspor, yeniden öne geçti. Barbosa'nın uzun pasında rakip ceza sahası önünde topla buluşan Manu, rakibini çalımladıktan sonra sol çapraz pozisyonda düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı: 2-1 

82. dakikada Deniz Türüç'ün sağ kanattan yaptığı ortada Gyan'ın gelişine çektiği şutta top az farkla üstten dışarı çıktı. 

83. dakikada Akhisarspor etkili geldi. Barbosa'nın ara pasında ceza sahasında topla buluşan Sissoko'nun şutunda meşin yuvarlak, kaleci Muammer Yıldırım'dan sekti. Dönen topu tekrar önünde bulan Sissoko'nun şutunda top bu kez direkten oyun alanına döndü. 

84. dakikada İstikbal Mobilya Kayserispor'da Chery'nin ceza yayının hemen dışından sağ çaprazdan çektiği şutta top, yan direğe çarpıp oyun alanına döndü. 

Haberin Devamı

89. dakikada sol kanattan topu taşıyan Manu, meşin yuvarlağı arka direğe ortaladı. Bu bölgedeki Serginho'nun gelişine çektiği şutta top yan ağlarda kaldı. 

90 2. dakikada Akhisarspor savunmasının uzaklaştırmak istediği topla ceza sahası dışında buluşan Chery'nin sağ çaprazdan vuruşunda, kaleci Fatih Öztürk meşin yuvarlağı kornere çeldi. 

90 3. dakikada İstikbal Mobilya Kayserispor beraberliği yakaladı. Kazanılan köşe vuruşunda Akhisarspor savunmasının uzaklaştırmak istediği top, Kucher'in önünde kaldı. Kucher'in bekletmeden şutunda, meşin yuvarlak takım arkadaşı Gyan'a çarparak ağlara gitti: 2-2 
Müsabaka 2-2 sona erdi.

Akhisarspor 2-2 Kayserispor

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!