Ahmet Nur Çebi: Yapan zeka 'Şansalan' dedi, Meler'i atadılar

Güncelleme Tarihi:

Ahmet Nur Çebi: Yapan zeka Şansalan dedi, Meleri atadılar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2023 07:00

Galatasaray ile bugün derbide karşılaşacak Beşiktaş’ta başkan Ahmet Nur Çebi derbinin hakeminin son anda değiştirildiğini iddia etti.

Haberin Devamı

Çebi resmi siteden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “G.Saray-Beşiktaş maçına form grafikleri göz önünde bulundurulduğunda kamuoyunda yapay zeka tarafından Ali Şansalan’ın atanması yönünde bir beklenti vardı. Şansalan’ın maça atanacağı bilgisini alan G.Saraylı yönetici Erden Timur, Halil Umut Meler’in görevlendirilmesi için kasıtlı olarak Şansalan’ı gündeme taşımıştır.

"PLANIN BİR PARÇASI OLMADIĞINI GÖSTERMELİ"

Halil Umut Meler’in maça atanmasında bir art niyet olabilir. Umarız Halil Umut Meler böyle bir şeye alet olmaz. Federasyondan Galatasaray’a bir bilgi akışı var. Erden Timur’un ortada hiçbir şey yokken Ali Şansalan’ın ismini kullanması tesadüf olamaz. Halil Umut Meler maçın son düdüğünü çaldığında bu atamada art niyet olup olmadığını anlamış olacağız. Meler, umarız başka bir planın parçası olarak bu maça atanmamıştır. Kendisinden derbiyi adaletli şekilde yöneterek herhangi bir planın parçası olmadığını göstermesini bekliyoruz.”

Haberin Devamı

TİMUR, 'ŞANSALAN'I İSTEMEDİK' DEMİŞTİ

Çebi’nin bu çıkışı G.Saray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur’un salı günkü açıklamalarını akıllara getirdi. Timur, Şansalan için ‘’Ali Şansalan’ın Galatasaray-Beşiktaş maçına atanmamasını istedik. Beşiktaş Kongre üyesi ile Alanyaspor maçı öncesinde aynı otelde kaldığı, yemek yediği, aracına bindiği yönündeki konuları TFF’ye sorduk. İlgili soruşturmanın ardından Yaşar Kemal Uğurlu ceza aldı. Neden Ali Şansalan ceza almadı? Bu soruların yazılı olarak TFF’ye gönderilip gönderilmediğini öğrenirim ve size söylerim” demişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!