ABD Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Milliler final yolunda

Güncelleme Tarihi:

ABD Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda Milliler final yolunda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2021 14:49

ABD Türkiye voleybol maçı, Kadınlar Milletler Ligi Yarı Finalinde mücadele eden Milli Takımımız için kritik bir önem arz ediyor. ABD, Japonya, Brezilya ile birlikte Yarı Finalde mücadele edecek olan Türkiye, bir nevi Avrupa kıtasını temsil edecek. Peki, ABD Türkiye voleybol maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda izlenebilecek? İşte, o karşılaşma öncesi detaylı bilgiler

Haberin Devamı

ABD Türkiye voleybol maçı, Kadınlar Milletler Ligi Yarı Final mücadelesi kapsamında kritik bir önem arz edecek. Yarı finali kazanan takımların final mücadelesine bir gün sonra çıkacağı Kadınlar Milletler Ligi, pek çok kişi tarafından anlık takip edilecek. Peki, ABD Türkiye voleybol maçı ne zaman saat kaçta canlı izlenebilecek? İşte, o karşılaşma hakkında detaylı bilgiler

ABD TÜRKİYE VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Kadınlar Milletler Ligi Yarı Final mücadelesinde ABD, Türkiye ile karşılaşacak. 24 Haziran Perşembe günü saat 20.30'da oynanacak mücadele, TRT Spor ekranlarından canlı izlenebilecek.

İtalya’nın Rimini şehrinde düzenlenen organizasyonda yapılan ilk tur maçları sonucunda lider ABD, ikinci Brezilya, üçüncü Japonya ve dördüncü Türkiye, Dörtlü Final'de mücadele etmeye hak kazandı.

İlk turda çıktığı 15 maçın 11'ini kazanan "Filenin Sultanları" yarı finalde yarın 15'te 14 yapan ABD ile mücadele edecek. 

Kazanan ekip, finale yükselecek ve Brezilya-Japonya karşılaşmasının galibiyle şampiyonluk maçına çıkacak. Kaybeden taraflar ise üçüncülük maçı yapacak.

A Milli Takım, FIVB Milletler Ligi'nin ilk turunda ABD ile oynadığı maçı 3-1 kaybetmişti.

Haberin Devamı

Final maçı ise 25 Haziran tarihinde oynanacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!