90+6'da golü atan Declan Rice'tan itiraf: "Arsenal taraftarı beni utandırıyor"

Güncelleme Tarihi:

90+6da golü atan Declan Ricetan itiraf: Arsenal taraftarı beni utandırıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2023 15:50

Arsenal'in evinde Manchester United ile karşılaştığı maçın ardından takımın ikinci golünü kaydeden Declan Rice, yayıncı kuruluşa açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Premier Lig'in 4. haftasında Arsenal ile Manchester United'ı karşı karşıya getiren mücadeleyi ev sahibi takım son dakikalarda bulduğu iki golle 3-1 kazandı.

Arsenal'in 1-0 yenik götürdüğü maçta 90+6'da sahneye çıkıp galibiyet golünü atan Declan Rice, karşılaşmanın ardından duygularını paylaştı.

Yayıncı kuruluşa konuşan Rice, Arsenal taraftarına övgüler yağdırırken bir de itirafta bulundu. İngiliz sağ kanat, ''Bu iyi bir şey, ama Arsenal taraftarları beni utandırıyor. Bir insan olarak onların sevgi ve ilgisine karşı biraz utandığımı söylemek isterim. Bu zamana kadar bana gösterdikleri ilgi ve sevgiyi takdir ediyorum. Sadece eğlenmeye çalışıyorum.'' şeklinde konuştu.

Rice açıklamalarını şöyle sürdürdü;

"Çok özel bir andı benim için. Buraya geldiğimden beri mümkün olduğu kadar rakip takımı bloklamaya yönelik oynadım ve bu konuda tutarlı olmaya gayret gösteriyorum. Arsenal'de olan futbol kariyerime iyi başladığımı düşünüyorum ve yapabilecek daha çok şeyim olduğunu biliyorum."

Haberin Devamı

İngiliz milli takım oyuncusu Declan Rice, bu sezonun başında itibaren 105 milyon £ yani (137 milyon $) bedelle kulüp rekor kırarak Topçular'ın yolunu tuttu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!