7 gün 24 saat yaşayan tesis

Güncelleme Tarihi:

7 gün 24 saat yaşayan tesis
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2020 07:00

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, Burhan Felek Atletizm Stadı’nın 7 gün 24 saat yaşayan bir spor kompleksi olacağını belirterek, “Vatandaşlarımız, günün hangi saatinde müsaitlerse, gidip o zaman spor yapabilecekler” dedi.

Haberin Devamı

İstanbul dev bir spor kompleksine daha kavuştu... Gençlik ve Spor Bakanlığı, İstanbul’un simge spor tesislerinden Burhan Felek Atletizm Stadı’nda yenileme çalışmalarının sona erdiğini ve cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı törenle açılacağını duyurdu.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yaptığı açıklamada, “Atletizmdeki tesisleşmemizde de pek çok branşta olduğu gibi ciddi bir seviyeye ulaştık. 2002 yılında 12 olan atletizm pisti sayısı 2020’de 56’ya ulaştı. Atletizm branşında tesisleşmede yüzde 466’lık bir artış sağladık” dedi.

ŞİMDİ TESiSLERi DOLDURMA ZAMANI

Tesisin 7 gün 24 saat yaşayacağını vurgulayan Kasapoğlu, “Bu tesisleri 7 gün 24 saat esasına göre açık hale getirdik. Vatandaşlarımız, günün hangi saatinde spor için müsaitlerse, gidip o zaman spor yapabilecekler. Son 18 yılda Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gerçekleştirilen sporda tesisleşme devrimiyle eksikler tamamlandı. Şimdi bu tesisleri doldurma zamanıdır” diye konuştu.

Haberin Devamı

Kaybeden tüm iddaa kuponlarına %3'e varan iade sadece Misli.com'da, katılmak için buraya tıklayın!

BAKMADAN GEÇME!