3. yıldızın 13. adamı çocuklar!

Güncelleme Tarihi:

3. yıldızın 13. adamı çocuklar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2017 23:35

Futbolda takımdaşlık önemlidir. Beşiktaş, Ümraniye’de hem oyuncular hem de onların eşleri, çocukları ve yakınlarıyla bu ruhu çok iyi yakaladı.

Haberin Devamı

FUTBOLCULAR için idmanlar sıkıcıdır; tesislerde kalmak ve kampa girmek keyifsizdir... Onlara sorsanız, idmana 1 saat kale gelip, idman biter bitmez de duşunu alıp tesislerden gitmek isterler. Bir takımın tesislerde ne kadar ve nasıl vakit geçirdiği o takımın başarı veya başarısızlığı için size önemli ipuçları verebilir.

Beşiktaş yönetimi, Ümraniye’yi baştan aşağı yenileyerek, orada bir ‘yaşam alanı’ oluşturdu. Yeni alanlardan tutun da oluşturulan bu alanların tasarımına kadar, en önemli nokta, rahatlık, huzur ve keyif duygusu oluşturmaktı.

3. yıldızın 13. adamı çocuklar

Atiba’nın oğlu Noah’ın videoları sosyal medyada bu sezon paylaşım rekorları kırdı, taraflı tarafsız herkesin sempatisini topladı.

Haberin Devamı

YÜZMEYE TESİSLERE GELİYORLAR

ÜMRANİYE’deki yeni ortam, beraberinde oyuncuların tesislerde daha fazla zaman geçirmesini sağladı. Bu da takımın kaynaşmasını hızlandırdı ve güçlendirdi.

Atiba’nın oğlu Noah, bu sezon adeta takımın maskotu oldu! Özellikle sosyal medyaya konulan videoları paylaşım rekorları kırdı. Tesislerde çocuklar için oluşturulan bölüm sayesinde Atiba ve Tosic , çocuklarını sık sık Ümraniye’ye getirdi. Örneğin Tosic, çocuklarını tesislerde yüzmeye getiriyordu. Birçok futbolcu da ailelerini tesislere getiriyor ve böylece birbirileriyle daha yoğun vakit geçiriyordu.

3. yıldızın 13. adamı çocuklar

Noah, sadece sosyal medyada etkili değildi. Babasıyla Ümraniye’ye de giderek neşe kaynağı oldu.

TAKIM, TARAFTAR VE ÇOCUKLAR

antalya kampına da ailelerle gidilmiş ve bu oyuncuları çok mutlu etmişti. Şampiyonluğun baş mimarı elbette futbolcular ve teknik heyettir. Taraftar, ‘12. adam’ olarak başarıdan pay alır. Beşiktaş’ın şampiyonluğunda Ümraniye’deki aile ortamı da etkili oldu. Aile demek çokça çocuk neşesi demekse, siyah beyazlıların 3. yıldızında çocuklar da ‘13. adam’ oldu dersek, çok fazla abartmış olmayız.

Haberin Devamı

3. yıldızın 13. adamı çocuklar
EN HUYSUZU GÖKHAN GÖNÜL

GÖKHAN GÖNÜL, takımın en huysuzu! Hiçbir şeyden kolay kolay mennun olmaz. Yemek falan neyse de yatağından, yorganından ve yastığından bile şikayet eder! Onun için en önemli konu yatak ve yastıktır. Çünkü, “Bir profesyonel futbolcu için en önemli şey uyumaktır” der. Bu nedenle çok gürültücü olan Brezilyalı futbolcularla yan yana düşmeyi istemez. Hasılı Gönül’ün, ilk dikkat ettiği konu, yatak-yastık nasıl ve sağında solunda kim kalıyor...

ABOUBAKAR’IN UYANIŞI!

aboubakar, Beşiktaş’ın büyüklüğünü tam idrak edememiştir. Ancak Afrika Kupası dönüşü değişir. Beşiktaş’ın sürgün değil, büyük bir kulüp olduğunu anlar. Aboubakar, Akhisar deplasmanında şunu söyler: “Ya biz nereye gitsek tribünler doluyor. Portekiz’de böyle bir şey görmedim.” Evet, bu ‘uyanış’la birlikte Aboubakar’ın ikinci devre performansı da artar.

Haberin Devamı

TOLGA YİNE DEVREDE

BAŞAKŞEHİR yenilgisi sonrası Tolga Zengin,sadece futbolcularla bir toplantı yapıp şampiyonluk için yeniden motive etti.Geçen sezon G.Saray derbisinin devre arasında yaptığı gibi.

NEŞE KAYNAĞI MARCELO

EN şakacı futbolcu Marcelo’dur. Adriano takımın ‘Gülen Adamı’dır. Quaresma ise, en deli dolusu, ama aynı zamanda da idmanların en çalışkan futbolcusudur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!