24Erzincanspor, Türkiye Kupası'nda 4 büyüklerden birini istiyor

Güncelleme Tarihi:

24Erzincanspor, Türkiye Kupasında 4 büyüklerden birini istiyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2024 13:11

Ziraat Türkiye Kupası'nda TFF 2. Lig'in tek temsilcisi olarak kalan 24Erzincanspor, gözüne dört büyükleri kestirdi.

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Süper Lig'den VavaCars Fatih Karagümrük, Atakaş Hatayspor, MKE Ankaragücü, Beşiktaş, Bitexen Antalyaspor, RAMS Başakşehir, Gaziantep FK, Yılport Samsunspor, Fenerbahçe, EMS Yapı Sivasspor, TÜMOSAN Konyaspor, Trabzonspor ve Galatasaray turu geçen taraflar olurken, 1. Lig ekiplerinden Teksüt Bandırmaspor ve Gençlerbirliği, son 16 turuna kaldı.

Teksüt Bandırmaspor deplasmanda Kasımpaşa'yı 1-0'lık skorla geçerken, Gençlerbirliği de Mondihome Kayserispor'u rakip sahada 2-1 yenerek tur atladı.

TFF 2. Lig'in tek temsilcisi 24Erzincanspor

Ziraat Türkiye Kupası'nda TFF 2. Lig'den yoluna devam eden tek ekip 24Erzincanspor oldu.

Yukatel Adana Demirspor ile deplasmanda karşılaşan kırmızı-siyahlı takım, normal süresi 2-2 biten mücadeleyi penaltı atışlarında 7-6 kazanarak üst tura yükselmeyi başardı.

Haberin Devamı

24Erzincanspor, Türkiye Kupasında 4 büyüklerden birini istiyor

Son 16 turu eşleşmeleri, 22 Ocak Pazartesi günü Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilecek kura çekimiyle belli olacak.

24Erzincanspor gözüne dört büyükleri kestirdi

24Erzincanspor Kulüp Başkanı Ömer Akyürek, lig maçlarına odaklandıklarını ve ligi 2’nci bitirmeyi hedeflediklerini belirterek, “Kupa maçında Süper Lig takımını yenmek tabii ki çok büyük bir heyecan. Şehrimize de böyle bir keyif yaşattık. Çok güzel geri dönüşler, tepkiler aldık. Galibiyetimiz şehitlerimize armağanımız olsun. Bu şehir çok şeyi hakkediyor. Çocuklar inanmıştılar. İnanmak başarmanın yarısıdır ama çocuklar inanarak maça çıktılar. Bu maçı alacağımızdan hepimiz emindik. İnşallah önümüzde ki Kastamonu maçında da 3 puanı hanemize yazacağız. Sonrasında çok zorlu maçlarımız olacak. Hafta sonu çekilecek kurada inşallah 4 büyüklerden bir tanesini şehrimize getireceğiz. Adana Demirspor’u yeneceğimizi spor kamuoyu beklemiyordu ama biz zoru başardık. Ekip arkadaşlarımıza, teknik heyetimize, yönetimimize ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Önümüze bakacağız. İnşallah ligi 2’nci bitirmeyi düşünüyoruz” dedi.

BAKMADAN GEÇME!