'En iyi top oynayan takımı çektik!' Fenerbahçe'den Konferans Ligi'ndeki Union Saint-Gilloise kurasına ilk tepki...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2024 15:34

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nu lider olarak tamamlayan Fenerbahçe, direkt olarak son 16 turuna yükselmişti. Sarı - lacivertlilerin rakibi, bugün çekilen kura sonrasında belli oldu. Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımıyla kozlarını paylaşacak olan Fenerbahçe'de sportif direktör Mario Branco'nun tepkisi dikkat çekti. Öte yandan yönetici Selahattin Baki'den de önemli açıklamalar geldi. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yer aldığı H Grubu'nu lider olarak tamamlamış ve play-off oynamadan direkt olarak son 16 turuna yükselmişti. Sarı - lacivertlilerin rakibi, bugün İsviçre'nin Nyon kentinde çekilen kura sonucu belli oldu.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu'nda Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile karşı karşıya gelecek.

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turunda ilk maçlar 7 Mart'ta, rövanş maçları ise 14 Mart'ta oynanacak. Fenerbahçe bu turda ilk maçı deplasmanda; rövanşı ise İstanbul'da oynayacak.

BRANCO'NUN TEPKİSİ DİKKAT ÇEKTİ

Kura çekiminde Fenerbahçe'ye Union Saint-Gilloise'nın çıkmasının ardından sarı - lacivertlilerin sportif direktörü Mario Branco'nun tepkisi dikkat çekti.

Union Saint-Gilloise'nın kurada çıkmasıyla birlikte yüzünde tebessüm oluşan Branco, kısa süre içinde sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

Haberin Devamı

BAKİ: 'GENETİK ŞANSSIZLIĞIMIZ SÜRDÜ'

Öte yandan Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki, kura çekiminin ardından yaptığı açıklamada "Genetik şanssızlığımız sürdü yine. Kurada en iyi topu oynayan takımlardan birini çektik. Anderlecht'in önünde, Liverpool'u yenmiş bir takım. Yaş ortalaması 25 olan, dinamik bir takım. Ancak bunların hiçbiri bizi ürkütmez. Şu anda tek Türk temsilcisi olarak kaldık. Belçika, Hollanda gibi ülkelerde çok taraftarımız oluyor. Hocamızın iyi ders çalışması ile turu geçeceğimize inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!