Spor Toto Süper Lig'de 23. hafta maçları! Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Spor Toto Süper Ligde 23. hafta maçları Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 13:12

Spor Toto Süper Lig’de 22. hafta Beşiktaş – Gençlerbirliği karşılaması ile sona erdi. Cuma günü ilk maçla başlayacak olan 23. haftada Fenerbahçe – Beşiktaş derbisi büyük bir merakla bekleniyor. Peki, Süper Lig 23. hafta karşılaşmalarında hangi takımlar mücadele edecek? Fenerbahçe – Beşiktaş derbisi ne zaman ekranlara gelecek? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

22. haftanın geride kalmasıyla beraber ligde sıralama da değişti. 21. haftanın lideri olan Fenerbahçe birincilik koltuğunu Beşiktaş’a kaptırdı. Fenerbahçe’nin 22. haftada Bursaspor ile gerçekleştirdiği maçtan beraberlikle ayrılması puan kaybına neden oldu ve eksik maçı olmasına rağmen ligde başarılı bir performans sergileyen Beşiktaş, Fenerbahçe ile puan farkını 1’e çıkararak liderlik koltuğuna oturdu. Fenerbahçe’nin 22. haftada Bursaspor ile gerçekleştirdiği maçtan beraberlikle ayrılması puan kaybına neden oldu.

SPOR TOTO SÜPER LİG 23. HAFTA KARŞILAŞMALARI

Spor Toto Süper Lig’de yeni hafta Cuma günü gerçekleşecek olan ilk maçla başlayacak. Çekişmeli maçların yaşanacağı yeni haftada neler olacağı merakla bekleniyor. İşte gün gün Süper Lig maçları:

Haberin Devamı

26 Şubat 2016 Cuma

Medipol Başakşehir – Kayserispor (20:00)

Medipol Başakşehir 22. haftada Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya gelmiş ve müsabakadan 0 – 0’lık beraberlikle ayrılmıştı. Kayserispor ise evinde Gaziantepspor’u ağırlamış, karşılaşma 2 – 2’lik beraberlikle sonuçlanmıştı.

27 Şubat 2016 Cumartesi

Rizespor – Kasımpaşa (13:30)

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Kasımpaşa evinde Eskişehirspor’u ağırlamış ve karşılaşmadan 2 – 1’lik galibiyetle ayrılmıştı. Rizespor ise Antalyaspor deplasmanından 2 – 1’lik mağlubiyetle evine dönmüştü.

Mersin İdman Yurdu – Konyaspor ( 13:30)

Geçtiğimiz hafta Osmanlıspor deplasmanına konuk olan Mersin İdman Yurdu karşılaşmadan 3 – 1’lik yenilgiyle ayrıldı. Konyaspor ise evinde Sivasspor’u ağırladı ve müsabakatı 2 – 1’lik skorla kazandı.

Eskişehirspor – Bursaspor (16:00)

Bursaspor Süper Lig’in 22. haftasında Fenerbahçe’yi ağırlayarak karşılaşmadan 0 – 0’lık golsüz beraberlikle ayrıldı. Eskişehirspor ise Kasımpaşa deplasmanına konuk oldu ve müsabakadan 2 – 1’lik yenilgiyle ayrıldı.

Trabzonspor – Osmanlıspor (19:00)

Trabzonspor geçtiğimiz hafta Galatasaray deplasmanından 2 – 1’lik mağlubiyetle evine döndü. Osmanlıspor ise evinde Mersin İdman Yurdu’nu misafir ederek mücadeleyi 3 – 1’lik skorla kazandı.

Haberin Devamı

28 Şubat 2016 Pazar

Sivasspor – Antalyaspor (13:30)

Antalyaspor geçtiğimiz hafta Rizespor’u evinde ağırladı ve karşılaşmadan 2 – 1’lik galibiyetle ayrıldı. Sivasspor ise Konyaspor deplasmanından 2 – 1’lik mağlubiyetle ayrıldı.

Gençlerbirliği – Akhisar Belediyespor (16:00)

Gençlerbirliği Süper lig’in 22. hafta kapanış maçında Beşiktaş’ın evine konuk oldu ve karşılaşmadan 1 – 0’lık yenilgi alarak evine döndü. Akhisar Belediyespor ise Medipol Başakşehir’i evinde ağırladı ve karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrıldı.

Gaziantepspor – Galatasaray (19:00)

Gaziantepspor geçtiğimiz hafta Kayserispor deplasmanından 2 – 2’lik beraberlikle ayrıldı. Galatasaray ise evinde Trabzonspor’u konuk etti ve müsabakayı 2 – 1’lik skorla kazandı.           

Haberin Devamı

29 Şubat 2016 Pazartesi

Fenerbahçe – Beşiktaş (20:00)

Lig’in 22. haftasında Fenerbahçe Bursaspor deplasmanında mücadele etti ve karşılaşmadan 0 – 0’lık beraberlikle ayrıldı. Beşiktaş ise evinde Gençlerbirliği’ni ağırlayarak maç sonunda 1 – 0’lık galibiyetle liderlik koltuğuna oturdu.

BAKMADAN GEÇME!