Spor hattı

Güncelleme Tarihi:

Spor hattı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2005 00:00

Halil Akkaş’a yeni sponsor

TÜRKİYE
rekortmeni milli atletimiz Halil Akkaş’a spor malzemeleri üreticisi Puma da sponsor oldu. Puma Aktivite Sponsorluk Sorumlusu Tacettin Öztürk, antrenör Ramazan Kutlu ile çalışan Halil Akkaş’ın Türkiye adına büyük başarılara imza atacağına inandığını söyledi. Halil Akkaş da yeni sponsorluk anlaşmasıyla büyük destek gördüğünü belirtti.

Disiplin Komitesi Hamit’i dinliyor

FIFA
Disiplin Komitesi, Türkiye-İsviçre maçıyla ilgili soruşturma kapsamında bugün Zürih’te milli futbolcumuz Hamit Altıntop ile İsviçre Milli Takımı oyuncusu Stephane Grichting’i dinleyecek. Daha önce düzenlenen oturuma rahatsızlığı nedeniyle katılamayan Hamit saat 13.00’te Disiplin Komitesi’ne bilgi verecek. Grichting ise saat 11.00’de FIFA Genel Merkezi’nde bilgi verecek.

Maradona Brezilya’da gözaltına alındı

ARJANTİNLİ
ünlü futbolcu Diego Maradona, Rio de Janeiro Havalimanı’nda dün sabah Buenos Aires uçağını kaçırınca olay çıkardı ve gözaltına alındı. 45 yaşındaki eski futbolcunun alkol testinden geçirileceği belirtildi. Maradona, Brezilya Milli Takımı’nın eski yıldızı Zico ile önceki akşam bir yardım maçında oynadı. CBN TV’si, Maradona’nın Rio’nun yoksul çocukları yararına yapılan maçtan önce de olay çıkardığını kaydetti.

Bayanlar Geliyor Turnuvası sürüyor

FUTBOL
Federasyonu’nun, bayan futbolunu geliştirme projesi kapsamında organize edilen ‘Bayanlar Geliyor’ futbol turnuvasının ikincisi bugün başlıyor. Federasyonun Riva Tesisleri’nde düzenlenecek ve 25 Aralık günü sona erecek turnuvada, Marmara Üniversitesi, Karadeniz Ereğlispor, Malatya Üniversitesi, Sakarya Güneşspor, İzmir Elit Çimenspor, Antalya Yenikapı, Almanya Karması ve Kartalspor takımları mücadele edecek.

Hollanda’da ‘Kalou’ krizi

HOLLANDA Hükümeti, Feyenoord’da oynayan Fildişi Sahili vatandaşı 20 yaşındaki futbolcu Salomon Kalou’nun, bir an önce Hollanda vatandaşı yapılması yönünde mahkemenin verdiği karara uymayacağını açıkladı. Yabancılar Politikası ve Uyumdan Sorumlu Devlet Bakanı Rita Verdonk, mahkemenin kararına karşı, danıştaya başvurulduğunu bildirdi. Kalou’nun, 2006 Dünya Kupası’nda oynanacak Hollanda-Fildişi Sahili maçında hangi takımın formasını giyeceği merakla bekleniyor.

Beşiktaş’ın rakibi Burgos

BEŞİKTAŞ
Bayan Voleybol Takımı, Avrupa Konfederasyon Kupası çeyrek finalinde İspanya’nın Universidad Burgos takımı ile eşleşti. Slovakya’nın Deprostav Bratislava takımını 3. turda eleyerek çeyrek finale kalan Beşiktaş, İspanyol rakibiyle ilk maçını 10-12 Ocak 2006 tarihlerinde deplasmanda yapacak. Rövanş maçı ise 18 Ocak’ta İstanbul’da oynanacak.

Yeniköyspor’a Ali Şen desteği

BASKETBOLDA genç yıldızlar yetiştirmek için kurulan Yeniköyspor Kulübü’ne, Fenerbahçe Kulübü eski başkanı ve ünlü spor adamı Ali Şen destekte bulundu. Vehbi Koç Vakfı’nın büyük katkılarıyla 2 yıl önce kurulan, 200 öğrencisi ve genç erkek basketbol takımıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Yeniköyspor’u ziyaret eden Ali Şen, her türlü maddi-manevi destekte bulunacağını söyledi.

Kartal zorlandı

TÜRKİYE Bayanlar Basketbol Ligi’nde Beşiktaş Cola Turka, Çankaya Üniversitesi Arı Koleji’ni büyük bir çekişmeye sahne olan maç sonrası 73-63 yendi. Siyah beyazlılar, sahasındaki karşılaşmanın ilk yarısını da 38-30 önde kapattı. Diğer sonuçlar; Erdemir-BOTAŞ: 65-68, Burhaniye Bld-Migros: 95-99 (uzatmada), Ceyhan Bld-B.Yıldırım Bld: 82-74.

G.Saray-Tuborg

ERKEKLER Basketbol Ligi’nde bugün G.Saray, Ahmet Cömert’te Tuborg Pilsener’i ağırlayacak. Saat 20.00’deki maçı NTV naklen yayınlayacak. Program şöyle: Bugün; B.Kolej-İTÜ, Darüşşafaka-Mersin BŞB, Beşiktaş-Beykoz, Yarın; P.Karşıyaka-Tekel, Fenerbahçe-T.Telekom, 25 Aralık Pazar; B.Banvit-Ülker, Erdemir-Efes Pilsen.

Konya’ya müjde

TAHKİM Kurulu, Konyaspor’a verilen 1 maç saha kapama cezasını kaldırdı. Kurul, Sivas maçındaki olaylar nedeniyle PFDK’nin 1 maç saha kapama cezası verdiği yeşil siyahlıların cezasını, 20 bin YTL para cezasına çevirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!