Spor adamlarının sporcu çocukları

Güncelleme Tarihi:

Spor adamlarının sporcu çocukları
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2011 11:06

Beşiktaş Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören'in oğlu Erdoğan Demirören ile (A) Milli Takım sorumlu yardımcısı Oğuz Çetin'in oğlu Bartu Çetin, Buz Hokeyi 18 Yaş Altı Milli Takım'da ay yıldızlı formayı giyiyor.

Demirören ve Çetin, Erzurum'da devam Buz Hokeyi 18 Yaş Altı Milli Takım kampında yer alıyorlar.

Kampın ilk gününde yedikleri yemekten dolayı gıda zehirlenmesi geçiren Buz Hokeyi 18 Yaş Altı Milli takım sporcuları, bir günlük aranın ardından antrenmanlarına başladı.

Üç gündür Erzurum'da kamp çalışmalarını sürdüren Buz Hokeyi 18 Yaş Altı Milli takımı, antrenmanlarını Cemal Gürsel Spor Kompleksi içerisindeki 3 binlik Buz Hokeyi salonunda sürdürüyor.

Beşiktaş Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören'in oğlu 16 yaşındaki Erdoğan Demirören ile Oğuz Çetin'in 18 yaşındaki oğlu Bartu Çetin'in de bulunduğu 32 sporcudan oluşan milli takım, sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenman yapıyor. Beş kişilik ekibin nezaretinde kondisyon, teknik ve taktik ağırlıklı antrenman yapan sporcuların, ikinci etap kampı İstanbul'da devam edecek.

Oğuz Çetin'in oğlu Burak, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, antrenmanların zorlu ve keyifli geçtiğini söyledi.

Takım arkadaşları ile birlikte aynı kampta yer aldığını belirten Çetin, “Antrenmanlarımız zorlu geçiyor. Kamp son derece eğlenceli. Her şey güzel gidiyor. Şuan iyiyiz. 11 gün daha buradayız” dedi.

Milli sporcu Erdoğan Demirören de kamp çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü ifade ederek, her gün çift antrenman yaptıklarını ve kampta maçlara en iyi şekilde hazırlandıklarını kaydetti.

Önceki gün yaşanan gıda zehirlenmesine de değinen Demirören, “Dün bir tatsız olay yaşandı. Hemen iyileştik. En iyi şekilde şuan kampımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

Buz Hokeyi 18 Yaş Altı Milli Takım Yardımcı Antrenörü Mehmet Balkaya da takımdaki sporcuların genç ve bir o kadar da hırslı olduğunu, milli takım için bu faktörlerin önem taşıdığını vurguladı.

Bu arada antrenmanda 8 numaralı formayı giyen Demirören ile 11 numaralı formayı giyen Çetin'in, birbiriyle iyi anlaştıkları gözlendi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!