Spartak'tan Rubin'e kıyak

Güncelleme Tarihi:

Spartaktan Rubine kıyak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2009 18:21

Rusya Premier Ligi 28. hafta karşılaşmasında Spartak Moskova, Krylya Sovietov’a 2-1 yenilerek adeta Rubin Kazan’a ikramda bulundu.

Rusya Premier Ligi’nde şampiyonluk yarışında her puanın altın değeri taşıdığı son haftalarda ilk puan kaybı Spartak Moskova’dan geldi. Spartak Moskova, konuk olduğu ve geçen hafta Rubin Kazanın 4-1 yendiği Samara ekibi Krylya Sovietov ‘a ilk 15’dakikada yediği iki golle yenilerek bir puan gerisinde olduğu Rubin Kazan’a aradaki puan farkını açma şansı verdi.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın golleri 11’ci dakikada Stranzl kendi kalesine attığı ve 14’cü dakikada Dzhanaev’in ayağından gelirken Spartakın tek golü 90+3’te Alex ‘ten geldi. Krylya Sovietov bu galibiyet ile puanını 36’ya yükselterek 8’ci sıraya yükseldi. Spartak Moskova ise 55 puanda ve 2. sırada kalırken, yarın Moskova deplasmanında CSKA Moskova karşılaşmasına çıkacak 56 puanlı Rubin’in karşılaşmayı kazanması durumunda aradaki puan farkı 4’e çıkmış olacak ve son iki haftaya girilirken Rubin şampiyonluk yarışında büyük bir avantaj elde etmiş olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!