"Spa favori yarış pistim"

Güncelleme Tarihi:

Spa favori yarış pistim
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2010 15:48

Michael Schumacher, bu yarışa 10 sıra cezası ile başlayacak olmasına rağmen Spa'da yine de kendisi için kazanılacak çok şeyin olduğunu düşünüyor.

Haberin Devamı

Mercedes GP pilotu, Macaristan GP'nin sonlarında Rubens Barrichello'ya yapmış olduğu sert savunmanın ardından Spa'da geçerli olmak üzere 10 sıra cezası almıştı.

Bu ceza ile Spa'da Schumacher'i zor bir yarış bekliyor olmasına rağmen Alman pilot, yarıştan çıkarılabilecek faydaları göz önünde bulunduruyor, özellikle de aracını daha iyi tanıma açısından.Schumacher: "Spa her zaman favori yarış pistim olmuştur ve yani bu sebepten dolayı dönüp orada yarışmayı dört gözle bekliyorum. Orada son defa bulunmamın üzerinden seneler geçti."

"Hafta sonumuz açıkçası benim sıra cezam nedeniyle engele takılacak ve sonuç olarak yarıştan özel bir şeyler beklemek de zor olacak. Diğer taraftan yarışta geçilen her kilometre önemli. Çünkü aracımızla ilgili bir şeyler öğrenebiliriz. Hafta sonundan en iyisini elde etmek için çalışacağım"

Haberin Devamı

Takım arkadaşı Nico Rosberg ise son sıkıntıların ardından Mercedes'in ileri yönde adım atmasını umuyor.Rosberg: "Kısa bir ara vermek iyi oldu. Ama bu hafta sonu tekrar yarışlara başlamak iyi olacak. Macaristan'daki son yarış bizim için zordu ama fabrikadaki herkesin, tatilin başlamasından bu yana sıkı çalıştığını biliyoruz. Spa'da daha iyi bir hafta sonu umuyoruz"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!