Söyle hocam kimi gönderelim

Güncelleme Tarihi:

Söyle hocam kimi gönderelim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2011 00:00

Serdal Adalı, Schuster ile 2 saatlik toplantı yaptı, “Memnun kalmadığın kim varsa bize açıkla ki bizde yolumuza bakalım” dedi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ adeta yabancı cenneti oldu. Ancak kimin kadroda yer almayacağı hem teknik ekip hem de yönetimin keyfini kaçırdı. Futbol şube sorumlusu Serdal Adalı, Fernandez (Valencia), Siamo (A.Madrid) ve Almeida’nın (W.Bremen) da takıma katılmasıyla birlikte yabancı sayısı 14’e çıkınca, kontenjanı açmak için kolları sıvadı, ilk adımı attı.
İsteyenler var
Adalı, dün ailesi ile birlikte İstanbul’a gelen teknik direktör Bernd Schuster ile buluştu. Yaklaşık 2 saat süren görüşmede gönderilecek oyuncuların ismini istedi. şube sorumlusu mini zirvede, “Söyle hocam, hangi oyuncu gidecekse masaya oturup konuşalım. Performansından memnun kalmadığın ve sistemine uymayan kim varsa onu bir an önce açıkla ki bizde yolumuzu çizelim. Çünkü bir çok Süper Lig temsilcisi bu oyuncuları bekliyor” dedi.
Alman teknik direktör, ligin ilk yarısında sistemine uymadığı için takımdan gönderilmesini istediği Fink, Tabata ve Zapatocny için son kez düşüneceğini ifade ederek, “Bana 12 saat müsade edin. Bugün kesin isimleri size bildireceğim” diye konuştu.
Bernd Schuster ligin son maçı sonrası başkan Yıldırım Demirören ile buluşmuş ve Mustafa Denizli’nin takıma kazandırdığı 3 isimi de o zaman beyan etmişti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!