Sow hazır Emre Ankara'ya

Güncelleme Tarihi:

Sow hazır Emre Ankaraya
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2013 14:03

Avrupa, Süper Lig ve Kupa'da birbirinden zorlu maçlar oynayan Fenerbahçe, yoluna kayıpsız devam ederken, bir yandan da yaralarını sarıyor.

2 haftadır takımdan ayrı kalan Moussa Sow ile 3 haftadır oynayamayan Emre Belözoğlu, bu hafta formalarına kavuşuyor. Sow'un Eskişehirspor deplasmanındaki kupa yarı final ilk maçında oynayacak duruma geldiği, ancak son kararı teknik direktör Aykut Kocaman'ın vereceği belirtildi.

Eskişehir maçlarının 2 ayaklı olmasından dolayı Sow'u riske edip etmeyeceğine karar verecek olan Kocaman, futbolcusunu daha sonra oynanacak olan rövanşı da düşünerek, hafta sonundaki Gençlerbirliği maçına saklayabilir. Eskişehir maçının Kadıköy'de oynanacak rövanşta telafisi mümkün ama ligde yara almak istemeyen Kocaman hem Sow hem de Emre'yi Başkentte sahaya sürebilir.

Emre Belozoğlu'nun ise çarşamba günü kupa maçında oynama ihtimali yok ama hızla iyileşen tecrübeli oyuncu, yakın çevresine yaptığı açıklamalarda, "Gençlerbirliği'ne karşı oynayacak duruma gelirim" dediği öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!