Şota'dan transfer müjdesi!

Güncelleme Tarihi:

Şotadan transfer müjdesi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2015 00:46

Deplasmanda Beşiktaş'ı 2-1 mağlup eden Trabzonspor'un teknik direktörü Şota Arveladze, maç sonunda yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada oyuncularını tebrik ederken taraftarlara 2 de transfer müjdesi verdi.

Haberin Devamı

Keyifli ve çekişmeli bir maç olduğunu belirten Şota; "Topu iyi çeviren ayak kalitesi bu kadar iyi olan çok takı yok Türkiye'de. Beşiktaş'ın ön tarafı çok kaliteli. Hafta içi bunu konuştuk ve rakibe çok zaman vermeyelim dedik. İlk bölüm harici fazla zaman vermedik. İyi de maç oldu. Futbolcuları tebrik etmek lazım. Son dakikaya kadar organizasyonu iyi yaptık. Topsuz koşmak kolay değil. 2-3 tane pozisyon yakalayarak top bizde kalmazsa dayanamazdık. İkinci devre rakibi koşturmayı denedik daha fazla top tutarak. Pozisyonu bulduk ve oyunu çevirdik. Hakemin hatası nedeniyle gol yedik. Top durmadı. Ne orta hakem ne yardımcı hakem dinlemedi ve hatalı gol yedik sonuçta" diye konuştu. Şota sözlerinin devamında oyuncuları da tebrik etti; "Futbolcularımı tebrik etmek istiyorum. Takım olarak iyi mücadele ettik. Çalıştığımız pozisyonlar vardı ofansif ve defansif. Bu şekilde galip geldik."

Haberin Devamı

TRANSFER MÜJDESİ
Başarılı teknik adam yayıncı kuruluşun mikrofonlarına ayrıca transfer müjdesi de verdi. Arveladze, "Hazırlık dönemine sıkıntılı başladık ama toparladık. Camiaya ve özellikle Süleyman Hurma'ya teşekkür ediyorum. Yaptığı işlerle güven veriyor herkese. Şu anda çalışmalarımız sürüyor. İki tane iyi isim geliyor. İyi bir takım olacağız. Bu hafta içi biter inşallah. Tüm camiaya teşekkür ediyorum. Ersun Yanal'a da teşekkür ediyorum" dedi.

Şotadan transfer müjdesi

Marin, Werder Bremen'de parladıktan sonra Chelsea'ye transfer olmuş ancak burada forma şansı bulamamış ve geçtiğimiz sezonu Anderlecht'te kiralık olarak geçirmişti.

Yayıncı kuruluş ise röportaj sonrası verdiği haberinde, Trabzonspor'un ilgilendiği 2 isimden birinin bonservisi Chelsea'de bulunan Alman milli oyuncu Marko Marin diğerinin ise Nantes takımından Senegalli stoper Papy Djilobodji olduğunu iddia etti.

Şotadan transfer müjdesi

1.92 boyundaki Papy, 12 kez de Senegal Milli Takımı'nda forma giydi.

Şotadan transfer müjdesi
'HAKEM BİZİM GOLÜ NİYE VERDİ BİLMİYORUM!'

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!