Şota ve Cuper'den maç sonu yorumu

Güncelleme Tarihi:

Şota ve Cuperden maç sonu yorumu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2012 23:07

Karşılaşma sonunda maçı değerlendiren Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, kazanıp 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Cuper, "Önemli olan 3 puan alabilmek. Maçın içinde iyi ve kötü anlar oldu. İlk başta gidiş hat iyiydi. 2-0 öndeydik ve rakip 10 kişi kalmıştı. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirseydik. Daha iyi olurdu. Takımda yeni oyuncular var. Onların uyum sağlaması için zamana ihtiyacımız var. 4 maçta 8 puan almamız çok iyi bir sonuç. Maçın içerisinde zor anlar geçirdik. 3 net gol pozisyonu kaçırdık. Oyun kontrolünü bazen kaybettik. O anlarda da gol yedik. O yüzden böyle bir sonuç ortaya çıktı" dedi.

Kolay maç olmadığını belirten Kayserispor Teknik Direktörü Shota Arveladze, oyunun başında geri düşdüklerini belirterek, "Zor olacağını biliyorduk. Ancak bu kadar zor olacağını tahmin etmiyorduk. Oyunun hemen başında gol yedik ardından da kırmızı kart gördük. Oyuncularımdan memnunum. 10 kişi kalmamıza rağmen iyi mücadele ettiler. Orduspor kolay gol yemeyen bir takım. Skor 2-1'ken net bir pozisyonumuz vardı. O gol olsaydı sonuç biraz daha değişik olabilirdi. Son 20 dakikada daha çok hücuma çıkan bir Kayserispor gördük. Ama skor 3-1 oldu. 1 puan alabilirdik ama olmadı. Orduspor'u kutluyorum" dedi.

4 hafta sonunda 1 puanları olduğunu söyleyen Shota, "Bize puan lazım. Bu mücadele bu karekterle işler daha iyi olacaktır. 4 maçta bizde hata yaptık. Malesef hakemler de çok hatalar yaptı. Bugün yediğimiz 3 gol ofsayttı. Hep biz hata yapmıyoruz. Sahanın çimleri yeni yapılmış. Çimlerde çok uzundu. Yeni çim kesilmez biraz zaman lazım. Geri pasta top çimlerden dolayı kısa düştü ve kırmızı kart oldu" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!