SORUNUN CEVABI BU AKŞAM

Güncelleme Tarihi:

SORUNUN CEVABI BU AKŞAM
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2017 11:45

İsmail Atalan’ın çalıştırdığı 3.Lig takımı Sportfreunde Lotte, DFB Kupasın’da bu akşam Dortmund ile yarı final için oynayacak. Lotte, önceki turlarda Werder Bremen ve Leverkusen gibi Bundesliga’nın güçlü takımlarını eledi.

Haberin Devamı

ALMAN Futbol Federasyonu (DFB) Kupası çeyrek final maçları bugün ve yarın akşam oynanacak. Bugün Sportfreunde Lotte sahasında Dortmund, Frankfurt da Bielefeld ile oynayacak. Yarın akşam ise Hamburg sahasında Mönchengladbach’ı, Bayern Münih de Schalke’yi ağırlayacak.

SORUNUN CEVABI BU AKŞAM

Bu sezon DFB Kupasının en çok dikkat çeken takımı Sportfreunde Lotte. İsmail Atalan’ın çalıştırdığı Sportfreunde Lotte, kupada şimdiye kadar iki Bundesliga ekibini saf dışı bıraktı. Leverkusen ve Werder Bremen gibi milyon Euro’luk yıldızlara sahip takımları eleyen Lotte, DFB Kupası’nda da ilki başardı. Kupa tarihinde ilk kez bir 3.Lig takımı çeyrek finale çıktı. İsmail Atalan’ın öğrencileri bu kez ligin güçlü takımlarından Dortmund ile oynayacak. Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden ve Bundesliga’da da üçüncü sırada yer alan Dortmund karşısında Atalan’ın nasıl bir taktikle takımını oynatacağı merak konusu.

Haberin Devamı

Lotte’nin Dortmund karşısında tur geçip geçmeyeceği de Alman futbol dünyasının en çok meşgul eden soru. Bu sorunun cevabı bu akşam saat 20.45’de oynanacak maçın sonunda ortaya çıkacak. Frankfurt ile 2. Bundesliga temsilcisi Bielefeld arasında oynanacak diğer çeyrek final maçının başlama saati ise 18.30. DFB Kupası’nda yarın çeyrek finalin ilk maçı Hamburg ile Gladbach arasında oynanacak. Hamburg’daki maçın başlama saati 18.30.

Günün diğer önemli maçında ise Bundesliga lideri Bayern Münih sahasında Schalke’yi konuk ediyor. Bayern Münih’de Fransız yıldız Ribery’in bu maçta ikinci yarıda forma giymesi bekleniyor. Bayern Münih ile Schalke karşılaşmasının başlama saati ise 20.45. Sportfreuende ile Dortmund ve Bayern Münih ile Schalke arasında oynanacak karşılaşmaları Alman Birinci Kanalı ARD canlı yayınlayacak. DFB Kupası’nda yarı finale maçları 25 ve 26 Nisan tarihlerinde oynanacak. Kupanın sahibi ise Berlin’de 27 Mayıs’ta oynanacak final maçıyla belli olacak.

SORUNUN CEVABI BU AKŞAM

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!