Sorunlar yeni hocayı bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Sorunlar yeni hocayı bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2014 23:27

Yönetim, Semih’e zamlı tarifeyi teknik direktör belli olduktan sonra uygulayacak.

Haberin Devamı

Olcan transferi, Ceyhun’un kaderi ve Taffarel’in kalıp kalmayacağı da netleşmeyen olaylar arasında...

YENİ hocanın çok çalışması gerekecek çok…. 2014-2015 sezonunu açmasına sadece 13 gün kalan Galatasaray’da her şey Florya’nın yeni patronunu bekliyor. Thomas Tuchel’in de Cimbom’a olumsuz yanıt vermesinin ardından, bir yanda çözülmeyi bekleyen problemler, diğer yanda bir türlü netleşmeyen teknik direktör konusu dikkat çekiyor. İşte Florya’da yakın gelecekte çözüm bekleyen olaylar...

OLCAN İÇİN BEKLEMEYE GEÇİLDİ

OLCAN Adın transferinde beklemeye geçildi. Trabzonspor’un da Olcan’ı satmaya sıcak bakmasına karşın Galatasaray Yönetimi bu konuda hem oyuncudan hem kulübünden yeni hocanın netleşmesi için süre istedi.

Mancini’nin göz bebeği Ceyhun Gülselam’ın durumunu da Galatasaray’ın yeni teknik direktörü belirleyecek. “Ceyhun kalacak mı” sorusunun yanıtını takımı tanıyıp etüde ettikten sonra Florya’nın yeni patronu verecek.

Haberin Devamı

TUGAY Kerimoğlu ve Mancini’nin istifasının ardından Taffarel’in geleceği belirsiz. Kontratı biten Taffarel ile yönetim, Muslera’nın başarılı formu nedeni ile yola yine devam etmek istiyor. Son karar yeni hocanın olacak.


ERDAL KESER SÜRPRİZİ OLABİLİR

G.SARAY’ın kontratlı 11 yabancı futbolcusu bulunuyor. Mancini bu konuda bir rapor sundu ancak gidişi ile sunduğu liste tarihe karıştı. Gelecek olan teknik adam, lejyonerler arasından kimlerin gideceğini belirleyecek.

Özellikle Alman bir antrenör getirmek isteyen G.Saray’ın yeni hocası önce sarı kırmızılı takımı tanıma adına maç kasetlerini izleyecek. Yerli ve yabancı transferler için yeni hocayı yoğun bir süreç bekleyecek.

Yardımcı antrenör koltuğu da boşalan G.Saray’da gelecek hocanın yerli yardımcısının olup olmayacağı bu operasyon sonrası netleşecek. Erdal Keser’in de yeni hocanın talebi halinde sahaya inme ihtimalinin olduğu da belirtildi.


SEMİH’İN ZAMLI TARİFESİ HAZIR AMA...

MUSLERA, Burak ve Selçuk’tan sonra G.Saray yönetimi, 2016’da kontratı sona erecek olan Semih Kaya ile de sözleşme uzatmak istiyor. Ancak tamamı ile teknik direktör konusuna kanalize olan yönetim, teknik direktörünü belirledikten sonra Semih’e de zamlı tarife ile imza attırmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Johan Elmander Brondby’ye döndü

ELMANDER yeni takımını buldu. Galatasaray’ın eski golcüsü, daha önce de formasını giydiği Brondby Kulübü ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Elmander, sezon başında Norwich City’ye transfer olmuştu.

Kürek Şampiyonası 27 Haziran’da başlıyor

GENÇLER Türkiye Kürek Şampiyonası 1. Etap Yarışları, 27-28-29 Haziran 2014 tarihlerinde, Sapanca Kürek Parkuru’nda yapılacak. Galatasaray Kürek Takımı da, şampiyonada mücadele edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!