Sorumlu ben değilim

Güncelleme Tarihi:

Sorumlu ben değilim
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 1997 00:00

Haberin Devamı

F.Bahçe Teknik Direktörü, 5. haftada oynanacak G.Saray maçının gününün belirlenmemesi nedeniyle federasyona ateş püskürerek, ‘‘Boliç, Högh ve Mustafa milli takımlarına çağrılıyor, biz ne yapacağımızı bilmiyoruz’’ diye konuştu...

Kadro sıkıntısı

İki hafta sonra G.Saray ile oynanacak lig derbisi öncesinde Boliç, Högh ve Mustafa Doğan'ın milli takımlarına çağrılması üzerine kadro sıkıntısı çeken F.Bahçe Teknik Direktörü Otto Bariç, federasyona ateş püskürdü. Bariç, maç gününün henüz açıklanmamasının trajikomik olduğunu savundu.

Üç as olmayacak

Hırvat çalıştırıcı, ‘‘Böyle birşey dünyanın hiçbir ülkesinde yok. Maçı hangi gün oynayacağımızı bilmiyoruz. G.Saray'ın Rumen futbolcuları milli takımlarına gönderilmiyor. Üç as oyuncumdan mahrum kalacağız. Kaybettiğimiz zaman da bunun hesabını bize soracaklar. Bundan ben sorumlu değilim’’ dedi.

Yıldızlara eleştiri

Otto Bariç, orta sahanın iki yıldızı Tarık ile Okocha'yı da eleştirdi. İki futbolcunun da ayrı özelliklere sahip olduğunu ve iyi çalım attıklarını belirten F.Bahçe Teknik Direktörü Otto Bariç, ‘‘Tarık, sanki iyi çalım attığını göstermek için top oynuyor. Aşırı çalımla oyunu olumsuz etkiliyor’’ dedi.

İlie'yi kazanacağım

Bariç, Sabin İlie ile herhangi bir sorunu olmadığını, antrenmanda yaşanan olayların öğretmen-öğrenci ilişkisi çerçevesinde gerçekleştiğini sözlerine ekledi. Hırvat çalıştırıcı ‘‘Trabzon ve G.Saray'ın kadroları bize oranla daha geniş. Trabzon maçını kaybetmemizin en önemli sebebi kadro darlığıdır’’ dedi.

Tarık 24 yaşında

Bu arada F.Bahçe, Altay maçının hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmana, sakatlıkları süren Tayfun ve Erol ile Ordu Milli Takımı’na çağrılan Rüştü katılmadı. 24 yaşına giren Tarık ise doğum gününü takım arkadaşlarıyla birlikte kutladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!