Song, Gerets'ten özür diledi

Güncelleme Tarihi:

Song, Geretsten özür diledi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2007 15:16

Galatasaray'ın hafta sonunda 3 puan bıraktığı Gaziantep deplasmanındaki maçta teknik direktör Erik Gerets'le tartışan Kamerunlu oyuncu Rigobert Song, Gerets ve takım arkadaşlarından özür diledi.

Kamerunlu oyuncu, sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yer alan ve Gaziantepspor maçı sonrası Galatasaray TV'ye yaptığı belirtilen açıklamasında, ”Gerets'ten ve takım arkadaşlarımdan özür diliyorum” dedi.

Yaşanan olaydan duyduğu üzüntüyü dile getiren Song, “Bilirsiniz, maçlarda kendini kontrol etmek zordur. Gerets çok iyi bir insan. Beni çok seviyor. Ben de onu çok seviyorum. Oluşan bu durum için çok üzgünüm. O maçta olanlardan dolayı kendisinden özür dilerim. Tüm taraftarlarımızdan da çok özür diliyorum. Takımda görevimi yapmak için her zaman hazırım. Gerets, bizim hocamız. Oyuncularla konuşma ihtiyacı hisseder. Bu onun işi. Oyunculara ne yapacaklarını söyler. Kontrolümü kaybettim. Stresten dolayı bu oldu. Gerçekten çok üzgünüm. Tekrar tekrar özür diliyorum” diye konuştu.

Ayrıca, şampiyonluk yarışında ezeli rakipleri Fenerbahçe'nin yeniden 7 puan gerisine düşmeleriyle ilgili olarak da Song, “Lig çok uzun. Önümüzde çok maç var. 7 puan, iki maçta kapanabilecek bir fark. Üstelik bir maçımız da Ali Sami Yen'de Fenerbahçe'ye karşı olacak ve Fenerbahçe başka maçlarda da puan kaybedebilir. Biz oyuncular olarak her zaman 'Şampiyon olabiliriz' diye düşünüyoruz. Bunun için çok sıkı çalışıyoruz. Umuyorum ki sezonun son maçı, geçen sezonun son maçı gibi olacak” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!