Solna maçı kadrosu belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Solna maçı kadrosu belli oldu
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 17, 2002 15:20

UEFA Kupası ilk tur ilk maçında yarın İsveç'in AIK Solna takımıyla karşılaşacak olan Fenerbahçe'de İsveç'e gidecek olan 22 kişilik kadro belli oldu. Sarı-lacivertli ekip bu akşam 22:30'da Samandıra Tesisleri'nde kampa girecek.

Teknik direktör Werner Lorant, sakatlıkları bulunan Yusuf, Oktay ve Rapaiç'in yanı sıra Abdullah'ı maç kadrosuna almazken, bu futbolcuların yarın takımla birlikte İsveç'e gitmeyeceği açıklandı.
 Â
Kulüp doktoru İsmail Başöz, bel ağrısı olan Yusuf'un bugünkü antrenmanda ağrılarının artması nedeniyle çalışmayı yarıda bıraktığını belirtirken, Oktay'ın sağ uyluk iç adalesinde sakatlığı olduğunu kaydetti. Başöz, dizinde sakatlığı bulunan Rapaiç ve diğer futbolcuların tedavilerinin sürdüğünü ifade etti.
  Â
Alman çalıştırıcı, 22 kişiden oluşturduğu kadroya genç futbolcular Erman ve Semih'i de dahil ederken, sabah idmanından sonra izin verilen futbolcular bu akşam saat 22.30'da Samandıra Tesisleri'nde kampa girecekler.
  Â
Fenerbahçe'de İsveç'e gidecek kadro şöyle oluştu:
  Â
Rüştü, Volkan, Oğuz, Fatih, Ümit, Mirkoviç, Hakan Bayraktar, Johnson, Steviç, Cem, Ortega, Revivo, Washington, Serhat, Ali Güneş, Mustafa, Ogün, Ali Akdeniz, Ceyhun, Tuncay, Semih, Erman.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!