Sneijder'e yıllık 12 milyon euro teklif ettiler!

Güncelleme Tarihi:

Sneijdere yıllık 12 milyon euro teklif ettiler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2016 13:33

Adı açıklanmayan bir Çin kulübünün, Hollandalı’nın aklını çelmek için kesenin ağzını açıp yıllık 12 milyon Euro önerdiği, bir hafta içinde geri dönüş beklediği ifade edildi.

Haberin Devamı

4 aylık oğlu Xess Xava’yı İstanbul’da büyütmeyi düşünen ve kontratını 2 yıl uzatan Sneijder’ın, bu yüksek rakam nedeniyle kafasının biraz karıştığı, eşi Yolanthe Cabau ve yakın dostlarıyla görüşerek bir karara varacağı öğrenildi.

GEL-GİTLER YAŞIYOR
G.Saray’da mutlu olan, ancak teklifin çok cazip olması nedeniyle gel-gitler yaşayan 32 yaşındaki yıldız, son T. Konya maçında oldukça agresif görüntüsüyle dikkat çekmişti. Sneijder’ın menajeriyle temas kuran Çinliler, alacakları yanıta göre G.Saray’la da temasa geçmeyi planlıyor.

Wesley Sneijder’a Uzak Doğu’dan gelen 12 milyon Euro’luk teklif, G.Saray’daki 2.5 sezonluk kazancının tamamını kapsıyor. Wesley, yarım dönemden hesaplandığında kalan sürede 2 milyon 450 bin Euro kazanacak. Diğer iki sezon ise imza parasıyla birlikte 9 milyon Euro alacak. G.Saray’da 2.5 sezonda net toplam 11 milyon 450 bin Euro eline geçen Sniper, Çin’de bir sezonda bu rakamdan fazla garanti ücrete ulaşacak.

Haberin Devamı

KONUŞULAN BONSERVİS 16 MİLYON
Sneijder teklifi düşünürken, oyuncusuna G.Saray’ın UEFA’yla ilgili sorunları nedeniyle “gitmesi” yönünde telkinde bulunan menajeri Guido Albers, Çinliler’le temasları sürdürüyor. Sneijder’ın şu anda serbest kalma maddesi 20 milyon Euro...

Sezon sonunda rakam 7.5 milyon Euro’ya düşecek. Hollandalı menajer, 20 milyon Euro’luk bu rakamın 15-16 milyon Euro civarına çekilmesi halinde yıldız oyuncuyu Çin’e götürmeye hevesli. Taraftar tepkisine rağmen yönetim sezon sonunda zarar etmemek için bu rakama ‘evet’ diyebilir. (Habertürk)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!