Sneijder bir dokunuşta keser!

Güncelleme Tarihi:

Sneijder bir dokunuşta keser
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2015 12:56

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Türkiye'de bir içecek firmasının reklamında oynadıktan sonra işi büyüttü. Bir Hollanda firması, sarı kırmızı renkteki Sneijder markalı bıçakları piyasa sürerken, üzerine de yıldız oyuncunun imzası eklendi.

Haberin Devamı

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, artık bir bıçak firmasının üretimine adını veriyor. Sempatik oyuncu, Türkiye’de bir içecek firmasının reklamlarında rol almıştı. Bu kez Hollanda merkezli bir bıçak firması, ürettiği Sarı-Kırmızı renkteki bıçakları Wesley Sneijder markasıyla tanıttı ve üzerine yıldız futbolcunun imzasını yerleştirdi.

Sneijder bir dokunuşta keser

Sneijder de bu bıçaklarla domates keserken çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabına koydu. Fotoğrafın altına bir de not düşen tecrübeli futbolcu, “Sadece sahada değil, mutfakta da bir bıçak gibi keskin” ifadesine yer verdi. Taraftarlar da bu fotoğrafa yorum yaparken, “Aman Wesley bıçak kullanırken dikkat et, sen bize lazımsın” diye yazdılar.

Haberin Devamı

Sneijder bir dokunuşta keser

YOLANTHE CABAU DA FİLMDE OYNUYOR

Sneijder’in eşi Yolanthe Cabau da bir sinema filminde rol olarak Türkiye piyasasında beyaz perdeye doğrudan geçiş yaptı. Eğlence programlarına katılan, takı firmalarının yüzü olarak karşımıza çıkan çift, İstanbul’da geçirdikleri vakti nakte dönüştürmeye devam ediyor.

EKSTRA İDMAN ONA YARAMADI
Wesley Sneijder, Bursaspor maçı öncesi hafta boyunca uzaktan şut çalışması yapmıştı. Hocası Hamza Hamzaoğlu’nun, “Kaleyi gördüğün yerden vur” talimatı doğrultusunda birçok kez Bursa kalesini yoklayan tecrübeli futbolcu, çerçeveyi bulamayınca tepki çekmişti. Bu da, hafta içinde yapılan ekstra şut idmanlarının Sneijder’e pek de yaramadığını gösterdi.

JUVENTUS HALA ONU KONUŞUYOR
Cim Bom’un tecrübeli futbolcusu Sneijder’i transfer edemeyen Juventus’a tepkiler sürüyor. İtalyan devinin eski futbolcusu Tacchinardi, “Juventus oyun kurucu eksikliği çekiyor. Belki de Sneijder tam da takımın ihtiyacı olan oyuncuydu. Udinese maçında açıkça görüldü ki, takımda ekstra işler yapabilecek oyuncu sayısı çok az. Tercih hakkı ve transfer yetkisi bende olsaydı, mutlaka Sneijder transferini yapmış olurdum” diye konuştu. (Fanatik)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!