Smacın kralını yaptı

Güncelleme Tarihi:

Smacın kralını yaptı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2012 10:22

NBA All-Star hafta sonu cumartesi etkinlikleriyle sürerken Smaç Yarışması'nın galibi Jeremy Evans oldu. Üç Sayı'da ise gülen taraf Minnesota'nın yıldız uzunu Kevin Love oldu.

Haberin Devamı

NBA All-Star en merakla beklenen etkinliklerinden birisi olan Smaç Yarışması'na Paul George, Jeremy Evans, Chase Budinger ve Derrick Williams katıldı.

İŞTE ŞAMPİYONUN MÜKEMMEL SMACI / WEB TV

Taraftar oylaması, potaya eklenen yeni teknolojik araçla smaçların şiddetinin ölçülmesi, hareketler sırasında dışarıdan alınan fantastik yardımlar NBA süperstarlarının rağbet etmediği yarışmayı keyifli hâle getirmesini bildi.

Yeni getirilen uygulama sonucu seyirci oylaması ile galibi belirlenen yarışmayı yüzde 29 oy alan Jeremy Evans kazandı. Yarışmaya Iman Shumpert'ın yerine dahil olan Evans, 2012 All-Star Smaç Yarışması Şampiyonu oldu.

BU GECE YILDIZ YAĞACAK

Üç sayı Love'ın

NBA'in keskin şutörlerini karşı karşıya getiren Üç Sayı Yarışması'nda şampiyon Kevin Love oldu.

Haberin Devamı

James Jones, Kevin Durant ve Kevin Love'ın finale kaldığı yarışmanın galibini tie-break belirledi. Durant'le Love'ın düellosunu Minnesota'nın yıldızı kazandı. Stili, uzun bir oyuncu olması nedeniyle otoriteler tarafından fazla şans tanınmayan Love, prestijli ödülü müzesine götürmeyi başardı.

Yarışmanın en anlamlı anlarından biri Anthony Morrow'un yarışmaya Drazen Petrovic formasıyla katılması oldu. Orlando Magic'in keskin nişancısı Ryan Anderson'ın kendi seyircisi önünde ilk turda elenmesi hayâl kırıklığı yarattı.

Şampiyon Parker

Deron Williams, Rajon Rondo, Tony Parker, John Wall, Russell Westbrook ve Kyrie Irving'in karşı karşıya geldiği Skills Challenge'da ilk turda nefis dereceler elde eden Deron Williams, Rajon Rondo ve John Wall finale kaldı.

NBA'in büyük oyun kurucularını kıyasıya bir rekabete sokan yarışmanın galibi Tony Parker oldu. San Antonio Spurs'ün yıldızı muhteşem sezonunu All-Star'daki bu güzel ödülle bir anlamda taçlandırmış oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!