Smacım ses verecek

Güncelleme Tarihi:

Smacım ses verecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2000 00:00

Haberin Devamı

HIRVAT SMAÇÖR İVAN MARİÇ İDDİALI KONUŞTU:

‘‘Pasörle uyum sıkıntısı çekiyorum’’ diyen Arçelik Voleybol Takımı'nın smaçörü, ‘‘Gerçek kimliğimi bulmuş değilim. Voleybolseverler ikinci yarıda bloğu yıkılmayan, smaçı ses veren bir Mariç izleyecekler’’ müjdesini verdi.

ARÇELİK onu İtalya Ligi'nden büyük smaç gücü olarak transfer etmişti. Gerçek kapasitesini yakalayamaması uyum sürecine bağlandı. Hırvat voleybolcu İvan Mariç, evini açtığı HÜRRİYET'e ‘‘Kasetteki İvan ben değilim. Gerçek kimliğimi bulmuş değilim. Türkiye ligine yavaş yavaş uyum sağlıyorum. İkinci yarıda Türk voleybolseverler file önünde devleşen, bloğu yıkılmayan, smacı ses veren bir Mariç izleyecekler’’ müjdesini verdi.

Türkiye'nin en iyi külübü Arçelik'te oynamaktan ve Türkiye'de yaşamaktan çok mutlu olduğunu söyleyen İvan Mariç, ‘‘Arçelik'te yüksek tempoda ve uzun süreli antrenmanlar ile kamplara pek alışamadım. Şu anda pasörle uyum problemi yaşıyorum. Ben fileden açık topları severken, Türkiye'de daha çok fileye yakın verilen paslar oyunumu olumsuz etkiliyor. İkinci yarıda bu problemi çözeceğiz. Ben derbi maçlarının adamıyım. İlk yarıda sadece tek maç iyi oynayabildim’’ dedi.

Bulgar pasör Niki İvanov'la aynı dili konuşamamaktan yakınan İvan Mariç, Avrupa Kupası'nda Roma ile oynayacakları rövanş maçında patlama yapacağını belirterek, ‘‘İyi manşet, iyi pas, iyi smaç. İşte Mariç’’ dedi. Mariç'in eşi İvona, Hırvatistan'ın ünlü mankenlerinden... Mariç, Türkiye'den iyi bir teklif gelmesi halinde eşinin podyuma çıkmasına izin vereceğini de söyledi. Arçelik'in smaçörü, ‘‘Ailece Türkiye'ye sağladığım uyumu, önümüzdeki günlerde takımda da göreceksiniz’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!