Slaven Bilic'den Galatasaray göndermesi

Güncelleme Tarihi:

Slaven Bilicden Galatasaray göndermesi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2014 08:23

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, “Galatasaray’ın Arsenal karşısında aldığı sonuçtan sonra biz Türk futbolu adına gurur duyulacak gecelerden birisini yaşattık” dedi.

Haberin Devamı

Takım olarak karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergilediklerini belirten Hırvat teknik adam, White Hart Lane gibi bir deplasmandan alınan 1 puanın oldukça kritik olduğunu belirtti.
Tottenham karşısında oynadıkları futboldan övgüyle bahseden Slaven Bilic, “Bu stadyumda Real Madrid ve Manchester United gibi ekipler berabere kaldıklarında seviniyor. Ben şahsen hakem 3 dakika uzatma verince üzüldüm ve 5 dakika uzatsın istedim” diye konuştu.


‘BURADAKİ ZEMİN BİZDE OLSA...’
Oyuncularıyla gurur duyduğunu anlatan Beşiktaş Teknik Direktörü, “Bugüne kadar oynadığımız en iyi futboldu. White Hart Lane’deki zemin bizde olsa bu tarz performansları gösterebiliriz. Her şey artık elimizde... Asteras sadece onları tanımayanlar için sürpriz bir takım. Şu an liderlik koltuğundalar ancak İstanbul’da şanslıydılar. Yarış hâlâ çok açık” ifadesini kullandı.

Oğuzhan ile Sosa’yı beraber oynatmanın planları arasında olduğunu söyleyen Bilic sözlerini şöyle bitirdi: “Oğuzhan grip olduğu için onu bu maçta en fazla yarım saat kullanabilirdik ve öyle yaptık. Olimpiyat Stadı’nın zemininde ciddi sorunlar yaşıyoruz ve bu problemi bir an önce çözüme ulaştırmamız gerekiyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!