Slaven Bilic 2 yılda kral oldu

Güncelleme Tarihi:

Slaven Bilic 2 yılda kral oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2015 00:09

12 kulüpte, 14 teknik adam değişikliğinin yaşandığı Süper Lig, bu alanda Avrupa’nın önde gelen 5 ligini açık ara geride bıraktı. Bilic bu tabloda yüz akı oldu.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’ı Süper Lig’de zirveye taşıyan, Avrupa Ligi’nde çeyrek finalin kapısına getiren Slaven Bilic, Türkiye’deki hocalar içinde de lider oldu...Süper Lig’de iki sezondur teknik direktör kıyımı yaşanırken, Hırvat teknik adam en uzun süredir takımının başında görev yapan hoca olarak farkını gösterdi...

Kasımpaşa’da Gürcü teknik adam Şota Arveladze’nin istifasıyla sezon başından bu yana teknik direktör değişikliği yaşayan kulüp sayısı Süper Lig’de 12’ye, hoca sayısı ise 14’e yükseldi.

İSTİKRARIN ADI BEŞİKTAŞ

G.SARAY, Trabzon, Eskişehir, K.Karabük, M.Sivas, Ç.Rize, T.Konya, Akhisar Bld., Balıkesirve Kasımpaşa birer kez, G.Bbirliği ve SAİ K.Erciyes ise ikişer kez teknik direktör değişikliği yaşadı. Beşiktaş, F.Bahçe, Bursa, Başakşehir, Mersin İY ve Gaziantep ise sezon başındaki çalıştırıcılarıyla yoluna devam ediyor. Bu kulüplerden 5’i, mevcut hocalarıyla 2014-2015 sezonu öncesi sözleşme imzalarken, geçtiğimiz sezondan bu yana aynı teknik adamla çalışan tek kulüp ise Beşiktaş...

Haberin Devamı

629 GÜNDÜR GÖREVİNİN BAŞINDA

SÜPER Lig’de görev yapan teknik direktörler arasında en uzun süredir takımının başında bulunan isim olan Slaven Bilic, bu konuda da Beşiktaş gibi zirvede yer aldı. Hırvat hoca, takımının başında geçirdiği 629 günle bu alanda ilk sırada.
12 kulüpte, 14 teknik adam değişikliğinin yaşandığı Süper Lig, bu alanda Avrupa’nın da epey üzerinde.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!